Fruit Ninja 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
354 TOPLAM İNDİRME

Fruit Ninja 2 (APK), Android telefon ve PC'de en çok oynanan meyve kesmece oyunu Fruit Ninja 2 adıyla Google Play'de

Fruit Ninja 2, APK veya Google Play’den indirip Android telefonunuzda oynayabileceğiniz meyve kesmece oyunu. Mobil (Android, iOS) ve Windows PC’de en çok indirilip oynanan meyve kesmece oyunu Fruit Ninja’nın yenisi Fruit Ninja 2 adıyla Google Play’de çıkış yaptı. 10 yılın ardından Fruit Ninja 2 olarak çıkış yapan beceri oyunu daha ilk günden 1 milyon indirmeyi geçti. Ağız sulandıran meyve dilimleme oyunu Fruit Ninja 2'yi oynamak için yukarıdaki Fruit Ninja 2 İndir butonuna dokunun. Telefonunuzda Google Play yüklü değilse, alternatif olarak eklenen Fruit Ninja 2 APK indirme butonuna dokunun.

Fruit Ninja 2 APK İndir

Refleksleri test eden süper eğlenceli mobil oyun Fruit Ninja yıllar sonra yeni mod ve karakterlerle birlikte Fruit Ninja 2 adıyla karşımıza çıkıyor. Keskin bıçaklarla meyveleri dilimlediğimiz oyunun yenisinde Arcade, Zen, Classic gibi bilindik modların yanında Minigame Shuffle ve ritme dayalı yeni bir mod olan Fruitar Hero eklenmiş. Oyun tek başınıza oynayabilir veya gerçek zamanlı çok oyunculu modlarda dünyanın dört bir yanından bıçak ustalarına kafa tutabilirsiniz. Bıçakları güçlendiricilerle eşleştirerek kombo gücünüzü artırabilir, puan kazanımını kolaylaştırabilirsiniz. Yeni Fruit Ninja oyununda yeni karakterler de sizi bekliyor. Karakterler için birçok kostüm mevcut. Unutmadan, oyunda ortamlar sürekli değişiyor. Her arenanın kendine has çizgileri, müzikleri var.

10 yıl sonra Fruit Ninja geri döndü, bir bıçağın saplanacağı daha fazla meyve dilimlemeyle dopdolu! Refleksleriniz keskin, aklınız karışık ve organik yiyecekleri gerçekten sevmiyor olsanız da Fruit Ninja 2 size aksiyon dolu zaman diliminde eğlenceli ve hoş oyunlar sunmayı vadediyor. Öyleyse ne bekliyorsunuz? Bıçağınızı alın ve dilimlemeye hazırlanın!

  • Ağız sulandırıcı meyve dilimleme
  • Diğer oyuncularla düello
  • Özel bitkiler yetiştirin.
  • Eğlenceli oyun modları
  • Yeni karakterler
Erkan Calp

Fruit Ninja 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
429.6 MB DOSYA BOYUTU

Meyve kesmece oyunu Fruit Ninja geri döndü! Fruit Ninja 2, yeni karakterler ve oyun modlarıyla App Store'da ücretsiz indirilebilir!

Fruit Ninja 2, refleksleri geliştirmek için süper eğlenceli mobil oyun olan Fruit Ninja’nın devamı. 10 yılın ardından Fruit Ninja 2 adıyla Google Play ve App Store’da yerini alan oyun, yeni modlar ve karakterlerle geliyor. Windows PC, mobil (Android ve iOS) ve hatta Xbox oyun konsolunda en çok oynanan refleks oyunu Fruit Ninja’nın yenisi daha da eğlenceli! Hemen şimdi yukarıdaki Fruit Ninja 2 İndir butonuna dokunarak oyunu iPhone telefonunuza/iPad tabletinize yükleyin, kimin bıçak ustası olduğunu gösterin.

Fruit Ninja 2 İndir (iPhone ve iPad)

Halfbrick Studios’un popüler refleks oyunu Fruit Ninja 10 yıl sonra Fruit Ninja 2 adıyla geri döndü! Yeni Fruit Ninja meyve kesmece oyununda ilk oyundan tanıdığımız modların (Arcade, Zen, Classic) yanı sıra karışık mini oyunlarla birlikte Fruitar Hero adında ritme dayalı dilimleme modu bulunuyor. Dünyanın her yerinden oyuncularla gerçek zamanlı olarak oynadığınız çok oyunculu modlar sizi Fruit Ninja Şampiyonu olma yolunda ilerletiyor. Meyveleri dilimlerken ağzınızı daha da sulandıracak çok daha keskin bıçaklar var ve onları güçlendiricilerle karıştırarak kombolar, ani hareketler ve kritik puanları en üst düzeye çıkarabiliyorsunuz. Oyun modları, bıçaklar dışında karakterlerin de sayısı artmış. İki ninja, korsan, karate ustası ve daha birçok yeni karakter özelleştirilebilir, geliştirilebilir olarak karşımıza çıkıyor. Unutmadan, kendi görselleri ve müzikleri ile rahatlatıcı farklı konumlarda (arena olarak geçiyor) oynuyorsunuz.

  • Meyveleri dilimlerken ağınız sulanacak!
  • Dünyanın dört bir yanından oyuncularla düelloya girin.
  • Özel bitkiler yetiştirin.
  • Orijinal modların yanında eğlenceli yeni modlar
  • Yeni karakterlerle tanışın.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Ninja Fight

    Yeni Fruit Ninja oyunu, multiplayer oynama seçeneğiyle süper eğlenceli!
  • Fruit Ninja: Math Master

    Fruit Ninja: Math Master içerisinde çeşitli matematik bulmacaları içeren bir Fruit Ninja oyunudur
  • Fruit Ninja

    Fruit Ninja, Ninja ustası tarafından verilen talimatların yerine getirildiği eğlenceli bir meyve kesme oyunudur.
  • Fruit Ninja Free

    Fruit Ninja, meyve kesme tabanlı popüler oyunun ücretsiz sürümü.
  • Fruit Smash

    Fruit Smash, kaynağını Fruit Ninja'dan alan, keyifli bir meyve kesme oyunu.
  • Colossatron

    Colossatron, Fruit Ninja'nın yapımcısı Halfbrick Studios tarafından geliştirilen mükemmel bir aksiyon oyunudur.
  • Obslashin'

    Öyle bir Aksiyon RPG düşünün ki zindandaki rakipleri Fruit Ninja'da olduğu gibi çizeceksiniz. Obslashin' fark yaratan bir oyun tarzına sahip.
  • Ninja Arashi 2 APK

    Ninja Arashi 2 APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir karanlık temalı yüksek kalitede grafiklere sahip ninja oyunu.