Fruit Ninja

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,120 TOPLAM İNDİRME
80.8 MB DOSYA BOYUTU

Fruit Ninja, Windows 8 tablet ve bilgisayarların yanı sıra mobilde de oynanabilen oldukça popüler bir beceri oyunudur.

Fruit Ninja, dünya genelinde milyonlarca oyuncusu bulunan beceri oyunudur. Elinizi oldukça keskin bir ninja kılıcı gibi kullanarak önünüze atılan meyveleri seri bir şekilde kesmeye çalıştığınız oyun sizi kısa sürede içerisine çekecek kadar başarılı.

Boş zamanlarınızda hem kafa yormadan hem de zevk alarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunu arıyorsanız bu arayışınıza Fruit Ninja ile son verebilirsiniz. Oynanışı çok basit olan oyunu oynadıkça oynamak isteyecek, tabletinizi elinizden bırakamayacak veya bilgisayar başından hemen kalkmayacaksınız.

Hem dokunmatik kontrollerle hem de fare ile oynayabileceğiniz oyunda Classic, Zen ve Arcade modu seçeneklerinin her biri ayrı eğlence sunuyor. Meyveleri ıskalama lüksünüzün olmadığı Classic mod, bir buçuk dakika süre boyunca olabildiğince fazla sayıda meyve kesmeniz gereken, meyvelerin yanı sıra bombaların da havada uçuştuğu Zen mod ve bombaların yanında puanınızı artıran güçlendiricilerle karşılaşacağınız Arcade mod…

Fruit Ninja oyunun Windows 8 cihazlar için tasarlanmış sürümü satın alma gerektirmekte. Deneme sürümünde oyun modlarının her biri 10 kullanım ile sınırlandırılmış.

Erkan Calp

Fruit Ninja

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
232,131 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Fruit Ninja, Ninja ustası tarafından verilen talimatların yerine getirildiği eğlenceli bir meyve kesme oyunudur.

Eğlenceli, vıcık vıcık ve bağımlılık yapan bir Android oyunu olan Fruit Ninja ile birbirinden lezzetli ve bol sulu meyveleri keserek yüksek puanlar toplamanız gerekiyor.

Bir ninja savaşçısı rolünü üstlendiğiniz oyunda elinizi adeta keskin bir kılıç gibi ekranın üzerinde gezdirerek tek hamlede olabildiğince çok meyveyi kesmeye ve yüksek puanlar toplamaya çalışacaksınız.

Farklı oyun modlarıyla oldukça bağımlılık yapan bir oyun olan Fruit Ninja, OpenFeint sistemi ile entegre olarak çalışarak farklı oyun modlarında dünya üzerinde en yüksek puan yapan oyuncuları da görmenizi ve bu oyuncularla rekabet içerisine girmenizi de sağlamaktadır.

Oyun içerisinde yer alan farklı güçlendiriciler yardımıyla ekstra özellikler kazanabileceğiniz ve bu güçlendiricileri en etkili şekilde kullanarak daha yüksek puanlar toplayabileceğiniz bu oyunu çok seveceğinize eminim.

Ayrıca toplamış olduğunuz puanlar yardımıyla farklı arka plan ekranları ve ninja kılıçları açtırabileceğiniz bir oyun marketi de Fruit Ninja'da bulunmakta.

Android platformunda oynayabileceğiniz en eğlenceli ve bağımlılık yapıcı oyunlardan biri olan Fruit Ninja ile meyveleri kesmeye hemen başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

Fruit Ninja

x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
32,158 TOPLAM İNDİRME
43.9 MB DOSYA BOYUTU

Fruit Ninja, iOS cihazlarınız üzerinde sulu ve lezzetli meyveleri kesebileceğiniz bağımlılık yapan bir aksiyon oyunudur.

Fruit Ninja, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinde oynayabileceğiniz oldukça popüler bir meyve kesme oyunudur.

Her ne kadar basit bir oyun gibi görünse de oldukça keyifli ve bağımlılık yapan bir oyun olan Fruit Ninja, dünya üzerinde yakaladığı satış rakamlarıyla zaten bunu kanıtlayan mobil oyunların başında gelmektedir.

Lezzetli görünen ve sulu mu sulu meyveleri adeta katledeceğiniz bu oyunda canlandıracağınız karakter bir ninja savaşçısı ve bu amaçla parmaklarınızı keskin bir ninja kılıcı gibi kullanmanız gerekiyor. Ekran üzerinde gezdireceğiniz parmağınızla tek seferde olabildiğince çok meyveyi keserek yüksek puanlar almalısınız.

Farklı oyun modlarına ve her bölüm içerisinde daha çok puan toplamanıza yardımcı olacak güçlendiricilere yer verilen oyun, OpenFeint sistemi sayesinde kullanıcıların her farklı mod için en yüksek puan alan oyuncuları ve aldıkları puanları görüntülemelerine olanak sağlar. Böylece en yüksek puan yapma konusunda oyuncular arasında büyük bir rekabet doğurur. Sanırım en eğlenceli ve keyifli yanlarından birisi de bu.

İsterseniz arkadaşlarınızla da en çok puanı kim alacak diye yarışabileceğiniz oyunu elinizden bırakmadan saatlerce oynayabilir ve zamanın nasıl geçtiğini farketmeyebilirsiniz.

Farklı arka plan temalarının ve ninja kılıçlarının da yer aldığı Fruit Ninja'da bu içerikleri açtırabilmek için size verilen belli başlı görevleri tamamlamanız gerekiyor.

Sonuç olarak Fruit Ninja oldukça keyifli, eğlenceli ve sürükleyici bir meyve kesme oyunu olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Bana göre her mobil cihaz üzerinde bulunması gereken bir oyun olan Fruit Ninja, gerçekten boş zamanlarınızı en eğlenceli şekilde geçirmenize yardımcı olacaktır.

Can Çevrim

Fruit Ninja

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
350 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Fruit Ninja, meyve kesmeye dayanan oldukça zevkli bir beceri oyunudur.

Mobilde beceri oyunlarına ilginiz varsa Fruit Ninja kesinlikle atlamamanız gereken bir oyun. Her seviye Windows Phone telefonda rahatlıkla çalışabilecek şekilde tasarlanmış oyun vakit öldürmek için harika bir seçim.

Usta bir ninja savaşçısı rolünü üstlendiğimiz oyunda parmağımızı keskin bir kılıç gibi kullanarak ekranın farklı noktalarından çıkan meyveleri kesiyoruz. Tek elle bile rahatlıkla oynanabilen oyunda amacımız olabildiğince fazla sayıda meyve keserek en yüksek puanı elde etmek.

Menülerde bile kesme hareketini kullandıran oyunda Classic, Zen ve Arcade olmak üzere 3 farklı mod yer alıyor. Classic modda en fazla 3 meyve ıskalamanıza izin veriliyor, olabildiğince fazla sayıda meyve keserek oyunu tamamlamanız gerekiyor. Zen modda en yüksek puanı elde etmek için bir buçuk dakika süreniz var. Bu modda meyvelerle birlikte bombalar da geldiğinden meyveleri keserken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Konsantrasyonunuzu kaybedip bombaya dokunursanız oyun sonlanıyor. Arcade mod ise en heyecanlısı. Bu modda verilen süre sadece 60 saniye. Bu modda meyvelerin haricinde bombaların yanı sıra çeşitli güçlendiriciler de sunuluyor. Meyvelerin geliş hızınızı yavaşlatan, meyveleri ekranın yan taraflarından da çıkartan güçlendiricileri kesinlikle es geçmeyin.

Fruit Ninja, basit oynanış sunmasına rağmen sizi kısa sürede içerisine çekebilecek bir oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Ninja Windows 7 Teması

    Severek oynadığımız Fruit Ninja oyununun Microsoft tarafından hazırlanmış resmi Windows 7 tema paketi.
  • Daylight Ninja

    Daylight Ninja, genç ninjanın üstün yeteneklerini keşfetmesine yardımcı olduğunuz bir Windows oyunu.
  • All-Star Fruit Racing

    All-Star Fruit Racing güzel grafiklere sahip bir yarış oyunudur
  • ZType

    ZType ilginç bir beceri oyunu
  • TMNT: Ninja Kaplumbağalar

    Ubisoft'un TMNT - Teenage Mutant Ninja Turtles oyunu, 2007 Ninja Kaplumbağalar filmine dayanıyor.
  • Mark of the Ninja: Remastered

    Mark of the Ninja: Remastered ile efsane geri dönüyor. Hemen Mark of the Ninja: Remastered indirin ve bu suikastçilik oyununu deneyimlemeye başlayın.
  • Ninja Scuffle

    Ninja Scuffle, bilgisayarlarınızda tarayıcı üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ninja ve rol yapma oyunudur.
  • Drink Beer, Neglect Family

    Drink Beer, Neglect Family ilginç ve mizahi bir platform oyunudur