Fruit Swipe!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME

Fruit Swipe, en az 3 meyveyi bir araya getirerek patlatıp bölümleri geçmeye çalışacağınız eğlenceli ve çekişmeli bir Android bulmaca oyunudur.

Fruit Swipe, Android cihazlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz ücretsiz bulmaca oyunlarından bir tanesi. Oyundaki amacınız en az 3 aynı meyveyi bir araya getirerek eşleştirmek ve patlatmak. Bunu yaparak ekrandaki tüm meyveleri temizlemeli ve bölümleri geçmelisiniz.

Oyunun grafiklerine bakacak olursak, daha iyi grafiklere sahip pek çok alternatif bulmaca oyunu bulunmaktadır. Fakat yeni ve etkileyici oyun yapısı ile birlikte Fruit Swipe, bir süre oynayarak keyifli vakit geçirebileceğiniz uygulamalar arasında yer alıyor. Diğer oyunlardan farklı herhangi birşey sunmamasına rağmen bulmaca sever oyuncuların severek oynayabileceği bir oyun olan Fruit Swipe ile saatlerce sıkılmadan bulmaca çözebilirsiniz.

Oyun içerisinde bulunan 200'den fazla bölüm içerisinde zorluk gittikçe artmaktadır. Ayrıca oyun içinde performansınızı arttırabileceğiniz ekstra güçlendirici özellikler mevcut. Bu özellikleri 3'den çok aynı meyveyi bir araya getirdiğinizde kazanabiliyorsunuz.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinden keyifli vakit geçirme imkanı sunan yeni bulmaca oyunlarından biri olan Fruit Swipe'ı denemek isterseniz, ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Monsters

    Fruit Monsters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Color Swipe

    Zorlu bir bulmaca oyunu
  • Fruit Crush

    Fruit Crush, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Candy Crush beneri bir bulmaca oyunu.
  • Fruit Heroes Tale

    Fruit Heroes Tale, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu.
  • Fruit Rescue

    Fruit Rescue, aynı renkli meyveleri bir araya getirip eşleştirerek oynayacağınız heyecanlı ve renkli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Fruit Ninja: Math Master

    Fruit Ninja: Math Master içerisinde çeşitli matematik bulmacaları içeren bir Fruit Ninja oyunudur
  • Smoothie Swipe

    Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Fruit Pop!

    Fruit Pop, aynı tür ve renkli meyveleri bir araya getirip eşleyerek patlatarak bölümleri geçmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.