Fruit Worlds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Fruit Worlds, eşleştirme oyunlarından hoşlananların kaçırmaması gereken bir seçenek.

Fruit Worlds, Android tablet ve akıllı telefonları üzerinde oynayabilecekleri eğlenceli bir eşleştirme oyunu arayışında olanların gözardı etmemesi gereken seçeneklerden birisi.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyundaki temel amacımız en az üç olmak üzere benzer şekillere sahip meyveleri yan yana getirmek. Üç taneden fazla meyveyi yan yana getirdiğimiz zaman alacağımız puan da aynı ölçüde artış gösteriyor.

Fruit Worlds'te tam tamına 300 seviye bulunuyor ve bunların her biri farklı tasarımlara sahip. Buna ek olarak zorluk seviyeleri de ilerledikçe artış gösteriyor. Fruit Worlds'ün en iyi özelliklerinden birisi de farklı oyun modlarına sahip olması. Bu modlar arasında geçiş yaparak oyun deneyiminizi artırabilirsiniz.

Fruit Worlds'te kullanılan grafikler bu tarz bir oyundan beklenen kaliteyi karşılıyor. Tıpkı Candy Crush'ta olduğu gibi animasyonlar son derece akıcı bir şekilde ekrana yansıtılıyor. Eğer üçlü eşleştirme oyunlarından hoşlanıyorsanız Fruit Worlds boş zamanlarınızın tek adresi olacak.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Monsters

    Fruit Monsters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Fruit Crush

    Fruit Crush, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Candy Crush beneri bir bulmaca oyunu.
  • Fruit Heroes Tale

    Fruit Heroes Tale, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu.
  • Fruit Rescue

    Fruit Rescue, aynı renkli meyveleri bir araya getirip eşleştirerek oynayacağınız heyecanlı ve renkli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Fruit Ninja: Math Master

    Fruit Ninja: Math Master içerisinde çeşitli matematik bulmacaları içeren bir Fruit Ninja oyunudur
  • Disney Wonderful Worlds

    Disney Wonderful Worlds Android İndir: Disney karakterleriyle harika dünyalar!
  • Fruit Pop!

    Fruit Pop, aynı tür ve renkli meyveleri bir araya getirip eşleyerek patlatarak bölümleri geçmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Fruit Swipe!

    Fruit Swipe, en az 3 meyveyi bir araya getirerek patlatıp bölümleri geçmeye çalışacağınız eğlenceli ve çekişmeli bir Android bulmaca oyunudur.