Fruits'n Goblins

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Minik yeşil yaratıklarla birlikte zorlu parkurlarda yarışarak meyve toplayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Minik yeşil bir yaratığı yöneterek zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz ve elmaları yiyebilmek için mücadele edeceğiniz Fruits'n Goblins, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eğlenceli bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, bir goblin karakterini yöneterek farklı engellerden oluşan zorlu parkurlarda ilerlemek ve elmaları yiyerek yolunuza deva etmektir. Karakterinizi parkurda doğru yerlere yönlendirerek tüm puanları toplamalı ve yiyebildiğiniz kadar elma yemelisiniz. Parkurlarda farklı engeller ve tuzaklar yer almaktadır. Karakterinize yumruk atarak parkura fırlatmalı ve tuzaklardan kurtularak çıkış kapısına ulaşmalısınız. Sürükleyici bölümleri sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Parkurlarda demir kapanlar, dikenli toplar, dönen bıçaklar ve onlarca farklı tuzak yer almaktadır. Ayrıca goblin ile toplamanız gereken birçok farklı meyve ve puan yer almaktadır. Engellere çarpmadan elmaları hızla yemeli ve parkuru tamamlayarak yeni bölümlerin kilidini açmalısınız.

Android ve İOS işletim sitemin içeren tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Fruits'n Goblins, ücretsiz oyunlar arasında yer almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Fruits'n Goblins

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
110.9 MB DOSYA BOYUTU

Minik yeşil yaratıklarla birlikte zorlu parkurlarda yarışarak meyve toplayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Farklı goblin karakterlerini yöneterek zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz ve engelleri aşarak meyveleri yiyebileceğiniz Fruits'n Goblins, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Basit ve eğlenceli grafiklerinin yanı sıra keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, gobline yumruk atarak parkura fırlatmak ve tuzaklara takılmadan hızla ilerleyerek tüm meyveleri toplamaktır. Parkurlarda farklı engeller ve tuzaklar yer almaktadır. Karakterinizi doğru yönlere götürerek bu engelleri aşabilir ve tüm puanları toplayarak çıkış kapısını bulabilirsiniz. Parkurlarda yarışırken yiyebildiğiniz kadar meyve yemeli ve olabildiğince hızlı hareket ederek çıkışa doğru yol almalısınız. Stres giderici özelliği ve sürükleyici bölümleri ile sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca zorlu parkur ve her parkurda demir kapan, dönen bıçak, dikenli top ve daha birçok farklı tuzak yer almaktadır. Goblini doğru bölgelere fırlatarak tüm engelleri aşmalı ve tüm meyveleri yiyerek parkuru tamamlamalısınız. Geniş oyuncu kitlesine sahip Fruits'n Goblins’e ücretsiz olarak ulaşabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruits Slice

    Meyveleri kesmeye çalışacağız.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Fun Fishing:My Pet

    Balık tutmaya çalışacağız.
  • Galaxy

    Uzaylılar ile savaşacağız.
  • Go Fish

    Balık avlama konusunda yeteneklerimizi sergileyeceğiz.