FullBlast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
198 TOPLAM İNDİRME

FullBlast retro tarzı yeni teknolojiyle birleştiren bir uçak savaşı oyunudur

FullBlast eğer 0'lı yıllarda oynadığınız klasik shoot em up türündeki atari oyunlarını özlüyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil uçak savaşı oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu uçak oyunu aslında bir deneme sürümü olarak tasarlanmış. FullBlast'ın indireceğiniz bu versiyonunda oyunun belli bir bölümünü oynayarak oyunu test edebilir ve oyun hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu sayede oyunu satın alma konusunda daha sağlıklı seçim yapabiliyorsunuz.

FullBlast'da dünyayı kurtarmaya çalışan kahraman bir pilotun yerine geçiyoruz. Uzaylılar dünyayı istila etmek için şehirlere saldırmaya başladıklarında dünyaya kaosu getiriyorlar ve insanlığın devamı tehlikeye giriyor. Biz de bu tehdit karşısında savaş uçağımızın pilot koltuğuna atlıyoruz ve uzaylıları durdurmaya çalışıyoruz.

FullBlast'da kullanılan Untiy 3D oyun motoru oyunculara hem kaliteli hem de akıcı bir şekilde çalışan grafikler sunuyor. Oyunun grafik stili eski atari oyunlarıyla yeni teknolojinin karışımı şeklinde. Oyunda uçağımızı kuşbakışı olarak görsek de uçağımız uçarken altımızdaki şehrin canlı olduğu hissediliyor. Uzaylılar biz havada çarpışırken yerde şehri yok etmeye devam ediyorlar. Ayrıca ekranın sağına veya soluna doğru hareket ettiğinizde ekran da kayıyor.

FullBlast'da haritada dikey olarak ilerliyoruz. Biz ilerlerken uzaylılar üzerimize akın akın saldırıyor. Bir yandan uzaylılara ateş ederken diğer yandan mermilerden kaçmamız gerekiyor. Oyunda uzaylıları yok ettikçe düşen parçaları toplayıp ateş gücümüzü ve silahlarımızı geliştirebiliyoruz. Bu geliştirmeler bölüm sonu canavarları karşısında işimize yaramakta.

Can Erdil Şentürk

FullBlast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

FullBlast klasik stile sahip bir mobil uçak savaşı oyunudur

FullBlast gökyüzüne açılarak düşmanlarınızla kıyasıya çarpıştığınız bir mobil uçak savaşı oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz shoot em up türünde bir oyun olan FullBlast'da dünyanın uzaylılar tarafından istila edilmesi sonucu oluşan kaosa tanık oluyoruz. Uzaylılar aniden dünyaya saldırdıklarında insanlık hazırlıksız yakalanmış ve şehirler birer birer düşmüştür. Uzaylılar savunmasız insanlara saldırırken bize düşen görev savaş uçağımızın pilot koltuğuna atlamak ve uzaylıları durdurmaktır.

FullBlast ücretsiz olarak oynanabilen bir oyuno lsa da oyun aslında bir deneme sürümü olarak düşünülebilir. Uygulama içi satın alma yoluyla tam sürümüne sahip olabileceğiniz FullBlast'ın bu deneme sürümünü indirerek oyun hakkında fikir sahibi olabilir ve oyunu satın alıp almama kararı verebilirsiniz.

Unity 3D oyun motoru kullanılarak geliştirilmiş olan FullBlast'ın grafikleri oldukça kaliteli. Oyun retro tarzdaki shoot em up oyunlarındaki kuşbakışı görünümü korurken bu yapıyı arkaplandaki kaliteli animasyonlarla birleştiriyor. FullBlast iPhone veya iPad'inizde akıcı bir şekilde çalışabiliyor ve performans olarak iyi bir izlenim bırakıyor.

FullBlast'da klasik bölüm sonu canavarı savaşları, düşmanlardan düşen parçaları toplayarak silahlarınızı geliştirme gibi bu türe özgü öğeler de yer alıyor.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu