Fun Okey 101 Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16,512 TOPLAM İNDİRME

Fun Okey 101 Online mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir okey oyunudur

Fun Okey 101 Online oyunculara mobil cihazları üzerinde diğer oyunculara karşı okey oynama imkanı veren bir  online okey oyunu olarak özetlenebilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Fun Okey 101 Online'a giriş yaptıktan sonra diğer oyunculara katılabiliyor ve masalarda okey oynamaya başlayabiliyorsunuz. Bu okey karşılaşmalarında çipleri kullanmaktayız. Karşılaşmaları kazandıkça da daha fazla çip toplayabiliyoruz. Ayrıca oyun günlük ödüller de sunuyor. Bu sayede her gün ücretsiz çip sahibi olabiliyorsunuz.

Fun Okey 101 Online'a Facebook ile giriş yaptığınızda oyunu oynayan Facebook arkadaşlarınızın okey masalarına katılarak birlikte oyun oynayabiliyorsunuz. Ayrıca arkadaşlar arasında çip transferi de yapılabiliyor. Bu sayede çipi biten arkadaşınıza çip gönderebiliyor ve ona destek olabiliyorsunuz.

Fun Okey 101 Online'da farklı turnuvalar gerçekleştiriliyor. Bu turnuvalarda da özel ödüller kazanabiliyoruz. Fun Okey 101 Online'da masalara katılmak için çok beklemeniz gerekmiyor. Oyunun hızlı eşleştirme sistemi Fun Okey 101 Online'ı benzerlerinden ayıran bir özellik.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 101 Yüzbir Okey Plus APK

    101 Yüzbir Okey Plus APK, android cihazlarda en çok oynanan popüler 101 Okey oyunudur.
  • 101 Çanak Okey

    Ücretsiz (bedava) 101 Çanak Okey Yüzbir oynayın.
  • 101 Okey - İnternetsiz

    101 Okey - İnternetsiz Android: Ücretsiz çanak kırmalı ve seviye ilerlemeli internetsiz 101 Okey oyunu
  • Okey JOJO APK

    Okey, Türkçe Texas Poker, 101 Okey bir arada
  • Oyunpark Okey Online

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Oyunpark Okey Online mobil oyunu, çevrimiçi olarak okey oyununu oynayabileceğiniz güzel bir masa oyunudur.
  • Mynet Okey APK

    Mynet Okey APK Android telefonunuzda oynayabileceğiniz bir online okey oyunudur.
  • Kameralı Süper Okey

    Kameralı Süper Okey, Android kullanıcılarının telefon ve tabletleri üzerinden online okey oynayabilecekleri eğlenceli ve ücretsiz okey oyunu uygulamasıdır.
  • Okey Golden APK

    Okey Golden (APK), Android telefonlarda oynanabilen eğlenceli bir internetsiz/online okey oyunudur.