Furby BOOM!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,603 TOPLAM İNDİRME
271 MB DOSYA BOYUTU

Furby BOOM! Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir bebek bakma oyunudur.

Furby BOOM! hem tablet hem de akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir oyun. Sanal bebek ve Furby gibi iki efsanevi oyuncağı aynı yapımda kombine eden Furby BOOM!'da sahibi olduğumuz Furby'nin her türlü ihtiyacından biz sorumluyuz. Her ne kadar çocuk oyunu gibi bir izlenim bıraksa da aslında her yaştan oyunsever tarafından keyifle oynanabilir.

Oyunda Furby ile tamamen interaktif bir ilişki içerisindeyiz. Ona karşı sergilediğimiz tavırlar ve ilgi kişiliği üzerinde büyük öneme sahip. Furby acıktığı zaman onu 50'den fazla çeşitte sunulan yiyeceklerle beslemeli, kirlendiği zaman banyo yaptırmalı, uykusu geldiği zaman uyutmalı ve sıkıldığı zaman onunla oyun oynamalıyız.

Furby BOOM! grafik olarak epey iyi bir noktada yer alıyor. Açıkçası bu kategoride pek çok oyun denemiş olmamıza rağmen bu oyunların çok azı bu düzeyde bir kalite sunuyor. Bu neden oyunu oynarken hem içerik olarak hem de görsel olarak tatmin olacağınızı ve epey keif alacağınızı düşünüyorum.

Özet olarak Furby BOOM! Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun ve tamamen ücretsiz olarak indirilebilmesi ise en büyük avantajı.

Emircan Erdoğan

Furby BOOM!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
361 TOPLAM İNDİRME
352 MB DOSYA BOYUTU

Furby BOOM! ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir sanal bebek oyunudur.

Bir zamanların efsane oyuncakları arasında yer alan ve geniş hayran kitlelerine sahip olan Furby artık mobil cihazlarda! Furby BOOM! Isimli bu oyunu hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerine indirip Furby'yle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Bu oyun aslında eskiden oynamaya alışkın olduğumuz sanal bebekleri anımsatıyor. Ekranımızda bir Furby var ve biz onun her türlü ihtiyacından sorumluyuz. Kişiliği bizim davranışlarımıza ve gösterdiğimiz ilgiye göre şekilleniyor. Onunla oyunlar oynamalı, ismini öğretmeli, 50'den fazla yiyecekle onu beslemeli ve onu temiz tutmak için banyo yaptırmalıyız.

Oyun bana kalırsa herkes tarafından rahatlıkla oynanabilir. Yani her ne kadar çocuklara hitap ediyor gibi görünse de keyifli vakit geçirebileceği bir oyun arayan herkes Furby BOOM!'u oynayabilir. Grafik olarak beklentilerimizin üzerinde bir performans sergileyen oyunda can sıkan ve göze batan herhangi bir negatif etmenle karşılaşmıyoruz.

Genel olarak Furby BOOM! eğlenceli bir oyun. Ücretsiz olarak indirilemsi en büyük avantajı. Eğer siz de Furby hayranıysanız, bu oyunu keyifle oynayacağınıza eminim.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Boom Boom Soccer

    Boom Boom Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Boom Boom Football

    Boom Boom Football, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz gelişmiş bir Amerikan futbolu oyunu.
  • Boom Dots

    Boom Dots'ta üzerimize doğru gelen düşmanları doğru zamanlamayla alt etmeye çalışıyoruz.
  • Boom Force

    Boom Force, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur.
  • Boom Puzzle

    Boom Puzzle, tetrise benzerliğiyle dikkat çeken Android oyunu.
  • Piggy Boom

    Piggy Boom, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Zig Zag Boom

    Zig Zag Boom, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, ücretsiz olarak sunulan bir beceri oyunu.
  • Boom Friends

    Boom Friends, bölümlerde bomba kullanarak rakiplerinizi geçmenizi ve hatta onları öldürmenizi amaçlayan oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.