Futhead

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Futhead sayesinde FIFA 16'daki tüm oyuncuların veritabanlarına Android cihazınızdan erişebiliyorsunuz.

Futhead uygulaması, normalde PC üzerinden diğer oyunculara karşı oynadığınız bir futbol oyunu olan FIFA 16'nın Android üzerindeki gayrıresmi yardımcı uygulaması olarak karşımıza çıktı. Her ne kadar web sürümü kadar geniş yeteneklere sahip olmasa da bilgisayar başında olmadığınızda takımınıza dair temel bilgi edinme işlemlerinden faydalanmanızı sağlayabildiği için oyun zevkinizi arttıracaktır.

Takımınızı güncellemek, haber ve yorumları takip etmek, hesap girişi yapmak, paket açmak ve oyuncu veritabanını görmek de uygulamayla mümkün hale geliyor. Ücretsiz olarak sunulan uygulamanın tüm işlevlerinden aktif olarak faydalanabilmek için internet bağlantınızın olması gerektiğini de unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Futhead

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Futhead uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan FIFA 16'daki oyuncuların tüm bilgilerine erişebiliyorsunuz.

Futhead uygulaması, FIFA 16 tutkunu iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış ücretsiz bir oyuncu veritabanı uygulaması olarak karşımıza çıktı ancak çok sayıda farklı özelliğe sahip olmasıyla oyunculara dair bilgiler barındırmanın da ötesine geçiyor diyebilirim.

Uygulamayı kullanarak hem oyuncuların teker teker bilgilerini inceleyebiliyor, hem de kendi kadronuzu oluşturarak denemeler yapabiliyorsunuz. Paket açma, en son haberlere ulaşma, kadro ve oyuncu yorumları gibi pek çok özellik de uygulamanın kullanımı kolay arayüzüyle sunuluyor. Fakat internet bağlantınızın aktif olması gerektiğini de unutmamalısınız.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.