Fuzel Collage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME

Fuzel Collage, Android telefonlar için ücretsiz, Türkçe kolaj yapma uygulaması.

Fuzel Collage, Android telefonunuzla çektiğiniz fotoğraflardan kolaj yapmak için kullanabileceğiniz uygulamalardan biri.

Animasyonlu ve her hafta yepyeni şablonlar sunması, sınırsız sayıda fotoğraf eklemeye izin vermesi, fotoğraf efektleri ve çıkartmaları, desenleri gibi süsleyiciler içermesiyle diğer kolaj uygulamalarından ayrılan Fuzel Collage’da oluşturduğunuz kolajlara etiket ekleyebiliyorsunuz. Kolajların Facebook, Instagram, albüm gibi kategorilere ayrılarak gösterilmesi de güzel düşünülmüş.

Türkçe dil desteğiyle gelen kolaj yapma uygulaması paket ve koleksiyonlarıyla farklılığını ortaya koyuyor. Her Cuma yayınlanan paketleri kolaj oluşturarak kazandığınız kredilerle ücretsiz satın alıp kullanabiliyorsunuz.

Fuzel Collage Özellikleri:

  • Facebook, Instagram, albümlerden oluşan galeri bölümü
  • Otomatik oluşturulan benzersiz şablonlar
  • Etkili sonuçlar veren kolay kullanılabilir düzenleme araçları
  • İndirilebilir binlerce fotoğraf süsleme öğesi
  • Her hafta yeni paket ve koleksiyonlar
  • Puan kazandıran kolaj yarışması
Erkan Calp

Fuzel Collage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Fuzel Collage uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızı aynı karede birleştirebilirsiniz.

Fuzel Collage iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir kolaj uyuglamasıdır. Fotoğraf çekmekten keyif alan kullanıcıları hedef alan bu uygulama sayesinde birçok fotoğrafınızı aynı karede buluşturebilir ve ortaya muhteşem görünene çalışmalar çıkartabilirsiniz.

Uygulamayı kullanarak istediğiniz kadar fotoğrafı aynı karede toplayabilirsiniz. Fotoğraflarınızı albümünüzden, Facebook veya Instagram fotoğraflarınızdan seçme şansına sahipsiniz. Çok sayıda kalıp barındırmas Fuzel Collage’ın çok çeşitli bir seçenek listesi oluşturmasını sağlıyor. Bunlara ek olarak ugulamada oluşturulan kolaj çalışmalarına müzik ve animasyon eklemek de mümkün.

Fotoğraflara ekleyebileceğiniz efektler, çıkartmalar, kenarlıklar ve damgalar sunulan diğer seçenekler arasında yer alıyor. Fotoğraf çekmek sizin için vazgeçilmez aktiviteler arasındaysa ve fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir uygulama arıyorsanız Fuzel Collage’ı mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • KD Collage Free

    KD Collage Free sayesinde Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kolayca fotoğraf kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.
  • Mirror Photo Collage Maker

    Mirror Photo Collage Maker, ister fotoğraflarınızın kopyasını birleştirip ikili fotoğraflar isterseniz de kolajlar oluşturabileceğiniz ücretsiz ve kullanımı kolay bir Android fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • Retrocam Collage

    Retrocam Collage, Android kullanıcılarının hizmetine sunulan bir kolaj yapma uygulaması.
  • Collage Free

    Collage uygulaması Android telefonunuzda ya da tabletinizde resimleri ve fotoğrafları eğlenceli ve kolay bir şekilde sıralamanızı sağlar.
  • No Crop Insta Collage

    No Crop Insta Collage sayesinde fotoğraflarımızı kırpmadan yeniden boyutlandırıp paylaşabiliyoruz.
  • POTO - Photo Collage Maker

    POTO - Photo Collage Maker ile fotoğraflarınıza renk katabiliyor ve özgürce düzenlemeler yapabiliyorsunuz