Fyuse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
418 TOPLAM İNDİRME

Fyuse, Android telefonunuzla üç boyutlu fotoğraf çekimi yapabileceğiniz bir uygulama.

Fyuse, Android telefonunuzla üç boyutlu fotoğraf çekimi yapmak için kullanabileceğiniz bir uygulama. Ücretsiz olarak indirip kullanabiliyorsunuz ve oldukça pratik.

Android telefonların kamera uygulamaları manuel ve otomatik modda farklı çekim yapmamıza imkan tanısa da üç boyutlu fotoğraf çekimi yapmak mümkün olmuyor. Dahili kamera uygulamasından yapabildiğimiz en fantastik şey panorama çekimi. Anları farklı açılardan görmek istiyorsanız başka bir deyişle 3 boyutlu görüntüler elde etmek istiyorsanız Fyuse gibi ek uygulamalara ihtiyacınız var. Ücretsiz indirip kullanabileceğiniz uygulama ile telefonunuzu eğerek ve ekranını kaydırarak harika üç boyutlu fotoğraflar elde edebiliyorsunuz.

Fyuse ile çektiğiniz üç boyutlu fotoğraflara profilinizden bakabiliyorsunuz. Galeri ekranının tasarımı fotoğraflarınıza hızlı bakış yapabileceğiniz sadelikte. Tabii ki fotoğraflarınızı ailenizle, arkadaşlarınızla farklı platformlar üzerinden paylaşmanız mümkün.

 

Erkan Calp

Fyuse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME
31.5 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Fyuse uygulaması ile 3 boyutlu fotoğraflar çekebilirsiniz.

Fyuse uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz yenilikçi fotoğraf çekme uygulamalarından birisi diyebiliriz ve aynı zamanda ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Akıllı cihazlarımızla birlikte gelen fotoğraf uygulamaları genellikle panorama, klasik çekimler ve selfie çekimleri gibi imkanlara olanak tanıyorlar fakat Fyuse sayesinde tamamen 360 derecelik yani 3 boyutlu fotoğraflar çekmek mümkün hale geliyor.

Uygulamanın arayüzü 3 boyutlu fotoğraflarınızı çekerken hiç zorlanmamanızı sağlıyor ve böylece arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz çok eğlenceli anlar kaydedebiliyorsunuz. Tabii ki çekimlerin ardından bunları arkadaşlarınızla uygulama vasıtasıyla paylaşmak da mümkün hale geliyor. Ancak maalesef sosyal ağlardan paylaşılan 3 boyutlu fotoğraflar bu özelliklerini kaybediyorlar fakat uygulamanın web arayüzüne giden linki paylaşırsanız direkt olarak orada 3 boyutlu hallerini arkadaşlarınıza gösterebiliyorsunuz.

Dilerseniz cihazınızın galerisinde fotoğrafları saklamak ve arşivlemek de mümkün. Uygulamayı kullanırken fotoğraflarınızda oluşabilecek sorunlar ve kesintiler yine uygulamanın akıllı algoritması sayesinde ortadan kaldırılıyor ve böylece akıcı, sorunsuz bir 360 derecelik fotoğraflama ortaya konuluyor. Fotoğraflarınızı çekerken, bir nesnenin etrafında dönmeniz ve uygulamanın sizi yönelttiği konumlardan fotoğraflamaya devam etmeniz gerekiyor.

Tabii ki çeşitli filtreler kullanarak resimlerin daha hoş ve renkli hale gelmesini sağlamak da mümkün. Fyuse uygulaması oldukça yenilikçi diyebileceğim ve kesinlikle denemeniz gereken iOS uygulamaları arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında