G2A

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli oyunları ve uygulamaları cazip fiyat etiketleri ile oyunculara sunan G2A, Android platformunda yayınlandı.

Steam ve GoG gibi oyun satış platformlarının rakibi olarak bilinen G2A, çeşitli indirimler ile oyuncuları cazip fiyat etiketleri ile oyunculara sunmaya devam ediyor. Dönemsel olarak sık sık indirimler eşliğinde kullanıcılarına yüzünü güldüren G2A, güvenli yapısı ve sade teması ile oldukça kolay bir kullanıma sahip. Türkçe dil desteğinin yer almadığı G2A platformu, uzun yıllardır web platformunda kullanıldıktan sonra mobil platformun yolunu tuttu. Android ve iOS platformunda da yayınlanan başarılı dijital oyun ve uygulama satış platformu, yepyeni kullanıcılara da erişiyor. İnanılmaz ürün yelpazesi ile kullanıcılarına uygulama, oyun ve dijital hediye kartları satın alma imkanı veren platform, kolay ve güvenilir bir ödeme sistemine de sahip. Farklı ödeme yöntemleri ile tüm kullanıcıları destekleyen platform kitlesini genişletmeye de devam ediyor.

G2A Özellikleri

  • Geniş ürün yelpazesi,
  • Onlarca farklı kategori de onbinlerce farklı oyun,
  • Çeşitli yazılımlar ve lisansları,
  • Farklı uygulama ve platformlar için hediye kartları,
  • İngilizce kullanım,
  • Sade ve şık bir tema,
  • Kolay ve güvenli ödeme sistemi,

Steam, Origin, GoG, Uplay, Epic Store gibi platformlara nazaran daha geniş bir ürün yelpazesi ile kullanıcılarına hizmet veren G2A, hem konsol hem de bilgisayar platformunda adından söz ettiriyor. Dünyanın en büyük dijital oyun ve uygulama pazarlarından bir tanesi olarak ifade edilen G2A ile kullanıcılar sadece oyunlara ve uygulamalara değil, çeşitli uygulama ve platformlarda kullanabilecekleri hediye kartlarına da uygun fiyat etiketi ile erişebilecekler. Dolar kuru eşliğinde alışveriş yapabileceğimiz platformda farklı kategorilerde en çok satan ürünleri de görme fırsatı elde edeceğiz. Bünyesinde 75.000'den fazla ürün bulunduran dijital oyun platformu oyunlara ve uygulamalara hızlı bir erişim sunuyor.

G2A İndir

Oyun dünyasında oldukça popüler bir konumda yer alan G2A, uygulama ve hediye kartlarından ziyade oyun satışları ile popülerleşti. Kullanıcı odaklı geliştirmeler ile düzenli olarak güncellemeler alan mobil uygulama, kullanıcıların işlemlerini saniyeler içerisinde yapma fırsatı veriyor. Hem Android hem de iOS platformunda kullanılan uygulama ile oyunların ve diğer ürünlerin fiyatlarını kontrol edebilir, indirimler eşliğinde dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

G2A

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
92.3 MB DOSYA BOYUTU

G2A dijital oyun satış platformunun mobil uygulaması iOS kullanıcıları için App Store üzerinde yayınlandı.

Günümüzün en büyük dijital oyun satış platformu olarak bilinen G2A, bünyesindeki 75.000'den fazla ürünü cazip fiyat etiketleri ile kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Steam, GoG, Epic Store gibi platformlardan ziyade daha geniş bir içerik yapısı ile adından söz ettiren plaftorm milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapıyor. Web platformunun yanı sıra Android ve iOS platformunda da kullanılabilen G2A, bünyesinde hem bilgisayar oyunları hem de konsol oyunlarının satışını gerçekleştiriyor. Oyunlara ek olarak çeşitli uygulama ve platformlarda kullanılabilen hediye kartları ve uygulamalar da G2A platformunda sergilenmeye devam ediliyor. G2A bünyesinde dünyanın önde gelen yayıncılarının birbirinden farklı oyunlarını sık sık indirimler ile oyun severlere sunuyor.

G2A Özellikleri

  • Çeşitli indirimler ve kampanyalar,
  • Bilgisayar ve konsol oyunlarına ek olarak çeşitli hediye kartları ve uygulama lisansları satın alma,
  • Dolar kuru endeksli,
  • İngilizce dil desteği ile kullanma,
  • En çok satan oyunları listeleme,
  • Hızlı ve pratik ulaşım,

Yıllardır web platformunda kullanılarak popülerleşen G2A, mobil uygulamaları sayesinde artık akıllı telefon ve tabletlerde de kullanılabiliyor. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcıya sahip olan dijital oyun platformu, dolar kuru eşliğinde oyunlarını oyuncular ile buluşturuyor. Yani Türkiye'den bir oyuncu, G2A üzerinden oyun satın almak isterse dolar kurunu baz alması gerekecek. Sık sık indirim dönemleri sunan bu platform, oldukça sade bir tasarıma sahip. Hem mobil hem de web platformunda kullanıcılarına diledikleri oyuna ya da uygulamaya hızlı bir şekilde ulaşma fırsatı veren platform bu yönü ile de kullanıcılarından tam puan almayı başardı. 

G2A İndir

Kullanıcılarına sunduğu güvenli ödeme sistemi ile başarılı oyun ve uygulama lisansı satışlarına imza atan platform mobil uygulamaları ile daha geniş kitlelere ulaşıyor. Android ve iOS platformunda yayınlanan G2A mobil uygulaması 5 milyondan fazla kez indirildi. Milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan uygulama, App Store ve Google Play üzerinden indirebiliyor.

Doğukan Çağlakpınar

G2A

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Popüler dijital oyun platformu G2A ile yeni oyunlara ve uygulamalara anında ulaşabileceksiniz.

Oyun severlerin yakından tanıdığı bir isim olan G2A çeşitli indirimler ile dünyaca ünlü oyunları oyuncularla buluşturmaya devam ediyor. Dijital oyun platformları arasında oldukça popüler bir nokta da yer alan dünyaca ünlü platform, çeşitli dönemlerde birbirinden farklı indirimler ile kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Birbirinden farklı oyunları dolar kuru eşliğinde oyuncular ile buluşturan G2A, bünyesinde Türkçe dil desteği ve Türk Lirası desteği bulundurmuyor. İngilizce dil seçeneği eşliğinde kullanılabilen platform dünyanın dört bir yanından kullanıcılara ev sahipliği yapıyor. Kullanıcılarına güvenli bir ödeme sistemi eşliğinde dijital oyunları satın alma fırsatı veren platform, binlerce farklı oyunu bünyesinde bulunduruyor. Oyunların yanı sıra çeşitli uygulama lisanslarına da sahip olan platform satışlarını artırmaya devam ediyor.

G2A Özellikleri

  • İngilizce kullanım,
  • Dönemsel indirimler,
  • Farklı kategorilerde oyunlar ve uygulamalar,
  • Sade bir tema,
  • Konsol ve bilgisayar ile uyumlu içerikler,

Dünyanın çeşitli yerlerinde kullanılan G2A, kullanıcılarına oyunların yanı sıra çeşitli hediye kartları ve uygulamalarda sunuyor. Dileyen kullanıcılar Windows 10 gibi işletim sistemi ve Microsoft Office gibi araçların keylerine de G2A üzerinden ulaşabilecekler. Pek çok abonelik sistemi için de hediye kartları satışları gerçekleştiren platform konsol platformuna yönelik içeriklere de sahip. G2A bünyesinde Xbox ve PlayStation platformlarında en çok satan oyunları da listeleyen G2A, hızlı ve güvenli bir deneyim sunuyor. Kullanıcılar dilerlerse mobil uygulama dilerlerse de web sitesi aracılığıylaı ile oyunlara ve uygulamara hızlı erişim sunan platform indirim dönemlerinde kullanıcı kitlesini de artırmayı başarıyor.

G2A İndir

Google Play üzerinde Android platformu için yayınlanan G2A, iOS platformu için de App Store üzerinde lansmana çıkmıştı. Mobil platforma gelmeden önce sadece web sitesi üzerinde kullanılan platform, basit ve kullanışlı yapısı ile her türden oyun severi ağırlıyor. G2A ile çeşitli oyun ve uygulamalara uygun fiyat etiketi ile sahip olabilir, indirimli dönemlerde kaçırdığınız oyun ve uygulamalara anında erişebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GAİN TV

    GAİN, popüler içeriklerine ev sahipliği yapan bir dijital yayın platformudur.
  • Uplay

    Uplay, Ubisoft'un dijital oyun platformu olan Uplay için hazırlanmış olan resmi Android uygulamasıdır.
  • CheapShark

    CheapShark uygulaması ile dijital olarak satışa sunulan PC oyunlarını takip edebilir, fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.
  • Yidio APK

    Yidio APK, dijital platformları bir araya toplayan uygulama yeni dizi ve filmleri keşfetmeniz için size rehberlik edecek.
  • Algo Dijital

    Algo Dijital, 6-12 yaş arası çocuklar için geliştirilen bir kodlama oyunu.
  • Drakenlords

    Drakenlords, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir dijital kart oyunudur.
  • Cthulhu Realms

    Cthulhu Realms ile Cthulhu efsanesi farklı bir boyuta taşınıyor. Dijital kart oyunu olarak hazırlanan bu oyun, mobil cihazlarda zaman geçirmek için mükemmel bir seçim.
  • Dijital Operatör

    Dijital Operatör (Turkcell Hesabım) uygulaması ile Turkcell faturalı ve faturasız hattınızın, Superonline hesabınızın kontrolü cebinizde.