Gacha Studio

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Dilediğiniz karakteri seçerek farklı kıyafetler ve aksesuarlarla donatabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve 10 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Gacha Studio, onlarca farklı karakteri dilediğiniz gibi giydirebileceğiniz ve çeşitli aksesuarlarla donatabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve kaliteli müzikleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, dilediğiniz karakteri seçerek bu karaktere kendi tarzınızı yansıtmaktır. Modelinize beğendiğiniz herhangi bir kıyafeti giydirebilir ve saçını dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. Farklı aksesuarlarla modelinizi süsleyebilirsiniz. Ayrıca kılıç, balta ve daha onlarca farklı silahtan istediğinizi seçerek karakterinizi silahlandırabilirsiniz. Farklı stüdyolarda boy göstererek çeşitli yarışmalara katılabilir ve birçok ödül kazanabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve bağımlılık yapıcı bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı karakter ve bu karakterlere giydirebileceğiniz sayısız kıyafet yer almaktadır. Ayrıca birçok aksesuar ve silah bulunmaktadır. Karakterinizi özelleştirerek yeni bir tarz oluşturabilir seviye atlayabilirsiniz. Klasik oyunlar arasında bulunan Gacha Studio’ya ücretsiz olarak ulaşabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Gacha Studio

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
93.7 MB DOSYA BOYUTU

Dilediğiniz karakteri seçerek farklı kıyafetler ve aksesuarlarla donatabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Onlarca farklı karakter arasından dilediğinizi seçebileceğiniz ve kendi tarzınızı yansıtan kıyafet ve aksesuarlar kullanarak yeni modeller oluşturabileceğiniz Gacha Studio, mobil platformda klasik oyunlar kategorisinde yer alan ve milyonlarca oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan benzersiz bir oyundur.

Oyun içerisinde 100’den fazla karakter ve sayısız kıyafet yer almaktadır. Ayrıca tasarladığınız modele takabileceğiniz onlarca aksesuar bulunmaktadır. Modelinizi baştan aşağı dilediğiniz gibi tasarlayabilir ve kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Karakterinizi farklı silahlarla donatabilir ve güçlü bir model oluşturabilirsiniz.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, onlarca karakter arasından dilediğinizi seçmek ve farklı tarzda yeni modeller oluşturmaktır. Modelinizin saçını, makyajını, kıyafetini, aksesuarlarını ve kullanacağı silahı bile istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. 3 farklı stüdyoda çalışarak modelinizi yarışmalara hazırlayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan Gacha Studio, hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz ve ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gacha Nox APK

    Gacha Nox APK, anime tarzında bir strateji oyunudur. Birbirinden özel kişiselleştirilmiş karakterler mevcuttur.
  • My Gym: Fitness Studio Manager

    Dünyaca ünlü bir spor eğitmeni olmaya çalışacağız.
  • Gacha Life 2 APK

    Gacha Life 2 APK'da, kendi anime tarzındaki karakterlerinizi yaratın ve onları en iyi şekilde özelleştirin.
  • Gacha Life APK

    Gacha Life APK ile kendi anime tarz karakterlerinizi yaratın ve bu eğlenceli dünyayı keşfedin.
  • Ride to hill: Offroad Hill Climb

    F-Game Studio tarafından geliştirilen ve mobil oyunculara sunulan Ride to hill: Offroad Hill Climb, offroad tarzında birbirinden eğlenceli yarışları bize sunmaktadır.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.