Galaxy Avengers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun

Galaxy Avengers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda harika bir atmosferin içerisinde giriş yapıyorsunuz. Aksiyon ve maceranın durmak bilmediği oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Galaxy Avengers, farklı yaşam formlarıyla kıyasıya mücadele ettiğiniz bir oyundur. Gezegene huzur getirmek için mücadele ettiğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Bireysel becerilerinizi ön plana çıkarmanız gereken oyunda farklı silahları kontrol edebiliyor ve harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Karanlık ve aydınlık tarafın yer aldığı oyunda tarafınızı seçmelisiniz. Özel yetenekler de kullanabileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve tüm tehditleri ortadan kaldırmalısınız. Enerjinizi ve sağlık seviyenizi sürekli kontrol etmeniz gereken oyunda harika grafikler yer alıyor. Hayatta kalmak için mücadele ettiğiniz bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Galaxy Avengers tam size göre.

Galaxy Avengers oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Galaxy Avengers

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Keyifli sahneleriyle dikkat çeken bir aksiyon oyunu

Galaxy Avengers, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun olan Galaxy Avengers ile keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Harika deneyim yaşayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Galaxy Avengers, uzayın derinliklerinde geçiyor. Gezegene huzur getirmek için savaş verdiğiniz oyunda düşmanlarınızı yok etmeye çalışıyorsunuz. Mücadelenin bir an olsun durmadığı oyunda nefes kesen mücadelelere dahil oluyorsunuz. Farklı yaşam formlarıyla mücadele ettiğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Bireysel becerilerinizi ön plana çıkarmanız gereken oyunda farklı silahları kontrol edebiliyor ve harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Karanlık ve aydınlık tarafın yer aldığı oyunda tarafınızı seçmelisiniz. Özel yetenekler de kullanabileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve tüm tehditleri ortadan kaldırmalısınız. Enerjinizi ve sağlık seviyenizi sürekli kontrol etmeniz gereken oyunda harika grafikler yer alıyor. Hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz oyunda sürükleyici bir atmosferde mücadele ediyorsunuz. Galaxy Avengers oyununu sakın kaçırmayın.

Galaxy Avengers oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Galaxy Hunters

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Gravity Galaxy

    Gravity Galaxy, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay oyunu.
  • Galaxy on Fire 3

    Galaxy on Fire 3, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli grafiklere sahip Türkçe uzay savaş oyunu.
  • Battle of Superheroes Captain Avengers

    Şehrinizi kötü insanların elinden kurtarın ve güvenliği sağlayın.
  • Space Pioneer

    Ödüllü uzay temalı aksiyon oyunu
  • Corennity: Space Wars

    Bu uzay savaşı oyununda insanlığın tek umudu sizsiniz.
  • Galaxy Glider

    Galaxy Glider, Android işletim sistemli mobil cihazlarda çalışan keyifli bir uzay ve aksiyon oyunudur.
  • Cosmobot - Hyper Jump (Kozmobot - Hiper Atlama)

    Kozmobotlarınızla uzayı keşfedin.