Galaxy Control

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

Galaxy Control, Android cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir strateji oyunu.

Galaxy Control, strateji oyunları oynamaktan keyif alanların mutlaka denemesi gereken ücretsiz yapımlardan bir tanesi. Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz bu oyunda kendi üssümüzü kurmaya ve bizi başarıya giden yolda durdurmak isteyen düşmanları yok etmeye çalışıyoruz.

Oyun son derece fütüristik bir zaman dilimizde geçiyor. Star Wars evrenindeki lazer silahları ve tuhaf görünümlü savaş birimleri hoşunuza gidiyorsa Galaxy Control'ü seveceğinizi düşünüyorum. Oyunda ilk olarak güçsüz ve ilkel bir üssün komutasını alıyoruz. Zamanla kaynak toplayıp üssümüzü geliştirmemiz gerekiyor. Ekonomiyi geliştirirken bir yandan da askeri gücümüzü yükseltmemiz gerekiyor. Oyunda tamamlamamız gereken 30 farklı görev var ve bu görevler esnasında sayısız hava ve yer savaş birimini kontrol edebiliyoruz.

Galaxy Control'de kaliteli bir grafik modelleme konseptine yer verilmiş. Efektler, savaşlardaki patlamalar ve bina tasarımları takdiri hak ediyor. Ücretsiz olarak sunulup da bu denli kaliteli bir izlenim bırakan çok az oyun var.

Savaş ve strateji oyunları oynamaktan keyif alıyor ve bu kategoride deneyebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Galaxy Control beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arena: Galaxy Control

    Düellolara girin, galaksinin kontrolünü elinize alın.
  • Galaxy Mobile

    Galaxy Mobile Android İndir: Uzay strateji oyunu
  • Battle for the Galaxy APK

    Battle for the Galaxy, Android cihazlarda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.
  • Galaxy Factions

    Galaxy Factions, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz uzay temalı bir strateji oyunudur.
  • Galaxy Reavers

    Galaxy Reavers, görevleri yerine getirerek ilerlediğiniz uzay temalı gerçek zamanlı strateji oyunu.
  • Galaxy Legend

    Galaxy Legend, kendi oluşturacağınız uzay şehri ve uzay gemisi filonuzla birlikte önünüze çıkan düşmanları yok edeceğiniz en iyi android strateji oyunlarından bir tanesidir.
  • Galaxy Rangers

    Galaxy Rangers, Android tabanlı mobil cihazlarla uyumlu ve gelecekte dünyanın yaşadığı bir saldırıyı konu alan rol yapma ve strateji tarzlarında oynanabilen bir mobil oyundur.
  • Space War: Galaxy Defender

    Space War: Galaxy Defender, uzayda araştırma yapmak için yolculuk yapan geminize yapılan saldırıları savunmayı amaçlayan bir strateji oyunudur.