Galaxy Fleet: Alliance War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME

Galaxy Fleet: Alliance War, Android cihazlarda oynayabileceğiniz harika bir uzay oyunudur.

Galaxy Fleet: Alliance War, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir uzay stratejisi olarak karşımıza çıkıyor. Uzayın derinliklerinde geçen oyunda kendi koloninizi kurmaya çalışıyorsunuz.

Uzayın ıssız topraklarında geçen bir oyun olan Galaxy Fleet: Alliance War kendi kolonizi kurduğunuz ve kendi silahlarınızı geliştirdiğiniz eğlenceli bir uzay oyunudur. Oyunda dünyanın her bölgesinden oyunculara karşı mücadele veriyor ve heyecanı yüksek  savaşlara katılıyorsunuz. Düşmanlarınıza karşı stratejik hamleler yapıyor ya da diğer oyuncularla ittifak kurarak organize savaşlar başlatabiliyorsunuz. Saldırı ve savunma oyunu olan Galaxy Fleet: Alliance War'da hayatta kalmak için elinizden geleni yapmalısınız.

Sınırlı bir alanda oynanan oyundaki amacınız kendi koloninizi kurmak ve binlerce oyuncuya karşı mücadele vermek. Gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Galaxy Fleet: Alliance War destansı savaş alanları, gelişmiş kontrolleri ve bağımlılık yapıcı kurgusuyla sizleri bekliyor. Oyunda kendi gemilerinizi inşa edebiliyor ve farklı silahlar kullanabiliyorsunuz. Gezegenin kralı olmak için Galaxy Fleet: Alliance War'ı sakın kaçırmayın.

Galaxy Fleet: Alliance War oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Galaxy Fleet: Alliance War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Galaxy Fleet: Alliance War, iOS cihazlarda oynayabileceğiniz harika bir uzay oyunudur.

Galaxy Fleet: Alliance War, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu ve bağımlılık yapıcı bir uzay stratejisidir. Oyunda kendi koloninizi kuruyor ve diğer oyuncularla mücadele ediyorsunuz.

Uzayda bir gezegende geçen oyunda kendi koloninizi kuruyor ve diğer oyuncularla destansı mücadeleler gerçekleştiriyorsunuz. Oldukça eğlenceli olan oyunda dünyanın her bölgesinden oyuncuyla sohbet edebilir ya da ittifak kurabilirsiniz. Heyecanı yüksek bir oyun olan Galaxy Fleet: Alliance War'da uzayın derinliklerinde yaşıyor ve gelişmiş savaş taktikleriyle diğer oyunculara saldırıyorsunuz. Savunma sisteminizin de gelişmiş olması gereken oyunda elinizden geleni yapmanız gerekiyor. Ayrıca diğer oyuncularla ittifak kurarak organize savaşlar başlatabiliyorsunuz.

Oyundaki amacınız kendi koloninizi kurmak ve geliştirmek. Bu yüzden oyunda stratejik şekilde ilerlemeli ve iyi bir mücadele vermelisiniz. Gerçek zamanlı olarak oynanan oyunda kendi silahlarınızı da geliştirebiliyor ve binlerce kombinasyondan birine sahip olabiliyorsunuz. Kendi gemilerinizi inşa etmeli ve gezegenin kralı olmalısınız. Uzay oyunlarını seven biriyseniz bu oyun çok hoşunuza gidecek.

Galaxy Fleet: Alliance War oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Fleet - Galaxy Warship

    Star Fleet - Galaxy Warship, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Epic War: Castle Alliance

    İnsanlarını zafere yönelt ve tüm dünyayı fethet.
  • Alliance at war

    Hayalinizdeki imparatorluğu kurarak aksiyon dolu ganimet savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Space War: Galaxy Defender

    Space War: Galaxy Defender, uzayda araştırma yapmak için yolculuk yapan geminize yapılan saldırıları savunmayı amaçlayan bir strateji oyunudur.
  • Deep Space Fleet

    Deep Space Fleet, Android cihazınıza indirip oynayabileceğiniz uzay temalı strateji oyunu.
  • Hero Force: Galaxy War

    Hero Force: Galaxy War, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uzay savaşıdır.
  • Fleet Battle

    Fleet Battle, Android cihazlarınızda arkadaşlarınızla beraber veya online oynayabileceğiniz amiral battı oyunu.
  • Tiny Troopers: Alliance

    Tiny Troopers: Alliance mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gerçek zamanlı strateji oyunudur