Game About Squares

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Game About Squares, zihin yoran bölümleriyle öne çıkan bir bulmaca oyunu.

Game About Squares, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, keyifli fakat zorlu bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun zekaya dayalı oyunlar oynamaktan keyif alan büyük küçük her oyunseverin dikkatini çekecek türden bir atmosfere sahip.

Oyundaki temel amacımız renkli kareleri, kendileriyle aynı rengi taşıyan dairelerin üzerine taşımak. Bölümlere girdiğimizde kareler dağınık bir şekilde sunuluyor. Ekran üzerinde yapacağımız sürüklemek hareketleri ile kareleri hareket ettirebiliyoruz.

Bu noktada dikkat etmemiz gereken en önemli ayrıntı karelerin üstlerinde taşıdıkları ok işaretlerinin yönleri. Kareler, bu ok işaretlerinin gösterdiği yöne doğru hareket edebiliyorlar. Eğer hareket ettirmek istediğimiz kare ihtiyacımız olan yöne gitme yetisine sahip değilse diğer kutuları kullanıp onu ittirebiliyoruz. Oyunun asıl numarası da burada başlıyor. Kareleri birbirlerini engellemeyecek şekilde dizmeliyiz.

Düzinelerce bölüme sahip olan Game About Squares, kısa sürede tükenmiyor olmasıyla da beğenimizi kazandı. Sonuç olarak başarılı bir karaktere sahip olan Game About Squares, bulmaca oyunlarına ilgi duyanların kaçırmaması gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Game About Squares

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Game About Squares'de renkli kutuları onlarla aynı rengi taşıyan dairelerin üstüne getirmeye çalışıyoruz.

Game About Squares, iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri, adeta ekrana kilitleyen bir bulmaca oyunu arayanların denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Gösterişten uzak ve sade altyapısıyla mütevazi görünen fakat zorlu bölümleriyle insanın aklını başından alan Game About Squares, tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor.

Adından da anlaşılabileceği gibi bu oyunda karelerle haşır neşir oluyoruz. Temel amacımız renkli kare kutuları aynı renkteki dairelerin üzerine taşımak. İlk bölümlerde son derece kolay olan bu görev git gide zorlaşarak adeta içerisinden çıkılması güç bir hal alıyor.

Dairelerin üzerine yerleştirmeye çalıştığımız kutuların üzerinde oklar var. Söz konusu bu oklar kutuların hangi yöne doğru sürüklenebileceklerini belirtiyor. Bazen kareleri gösterdikleri yönden farklı bir yöne taşımamız gerekiyor. Bu gibi anlarda diğer kutulardan yararlanıyor ve onları ittirerek istediğimiz yere taşıyoruz. Bu sırada karelerin sırasına ve birbirlerini bloklamıyor olduklarına dikakt etmemiz gerek.

Öğrenmesi saniyeler alsa da bazı bölümleri geçmek epey zaman alıyor. Bu bakımdan oyunun kısa sürede bitmeyeceğini garanti ediyoruz. Zekaya dayalı kaliteli bir oyun arıyorsanız Game About Squares'i denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Make Squares

    Make Squares oyununda ekranın üst kısmından düşen şekilleri eritmeye çalışın.
  • Push The Squares

    Push The Squares bulmaca türü oyunlar oynamaktan keyif alan kullanıcıların seveceği türden bir oyun.
  • Squares L

    Squares L, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen ve Tolga Erdoğan tarafından geliştirilen, bütün kareleri ortadan kaldırmaya çalıştığımız bir bulmaca oyunudur.
  • Illusion Squares

    Illusion Squares, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok keyifli bir resim tabanlı puzzle oyunudur.
  • Snaky Squares

    Snaky Squares, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz yılan oyunu.
  • Poco: Puzzle Game

    Andoid tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Poco: Puzzle Game mobil oyunu, basit ancak usta olması zor bir tür bulmaca oyunudur.
  • The 100 Game

    The 100 Game basit ve sade tasarımıyla dikkat çeken bir bulmaca oyunudur.
  • Futurama: Game of Drones

    Futurama: Game of Drones mobil cihazlarınızda oynaytabileceğiniz bir bulmaca oyunudur