Game of Thrones

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,762 TOPLAM İNDİRME

Game of Thrones ünlü diziyi mobil cihazlarınıza taşıyan bir macera oyunudur

Game of Thrones HBO'nun dünya çapında ses getiren dizi serisi Game of Thrones'u mobil cihazlarımıza taşıyan bir macera oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bu resmi Game of Thrones oyunu The Walking Dead ve The Wolf Among US gibi başarılı macera oyunlarıyla tanınan Telltale Games'in elinden çıkmış bir başka iddialı yapımdır. Game of Thrones'uhn bu 6 bölümlük macera serisinde dizilerde gördüğümüz ünlü karakterlerin de yer aldığı yeni bir hikayeye tanık oluyoruz. Oyunda Forrester adlı soylu bir ailenin hikayesi konu alınmakta. Westeros'un kuzeyinde yaşayan Forrester ailesi Winterfell'in Stark ailesine bağlıdırlar. Westeros'un hükümdarlığı için yaşanan savaş içerisine sürüklenen bu aile intikam, entrika ve korku gibi karışık durumlar içerisinde hayatta kalmaya çalışıyor. Biz de bu ailenin farklı üyelerini kontrol ederek bu durumdan bir çıkış yolu aramaya çalışıyoruz.

Game of Thrones oyunu diğer Telltale Games oyunları gibi oyuncunun yaptığı seçimler üzerine dayalı bir yapıya sahip. Bu yönüyle bir rol yapma oyununa benzeyen Game of Thrones'da tıpkı bir RPG oyunundaki gibi yaptığımız seçimler, kurduğumuz diyaloglar ve karalarımız oyunun nasıl ilerleyeceğini belirliyor. Hikaye ağırlıklı bir oyun olan Game of Thrones'da cell-shade türünde bir grafik teknolojisi kullanılmakta. Bu teknoloji oyuna bir çizgi roman havası kazandırıyor.

Game of Thrones'u eğer güzel bir macera oyunu oynamak isterseniz tavsiye ediyoruz.

 

Can Erdil Şentürk

Game of Thrones

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
387 TOPLAM İNDİRME

Game of Thrones ünlü diziyi mobil cihazlarımıza taşıyan bir oyundur

Game of Thrones milyonlarca izleyicinin heyecanla seyrettiği Game of Thrones'u mobil cihazlara taşıyan resmi Game of Thrones mobil oyunu. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için geliştirimiş bir macera oyunu olan Game of Thrones bizi Westeros'ta geçen ve dizideki karakterlerle bağlantılı olan yeni bir hikayeye konuk ediyor. Oyunda Forrester adlı soylu bir ailenin hikayesi konu alınmakta. Westeros'un kuzeyinde yaşayan Forrester ailesi Starklar'a bağlı bir ailedir. 5 Kralın Savaşı sırasında bu kanlı savaşın arasına sürüklenen bu aile intikam, entrika ve korku dolu bir maceraya atılıyor. Biz de 6 bölümlük bu macera oyunu serisi boyunca Forrester ailesinin farklı üyelerini yöneterek bu kaostan kurtulmaya çalışıyoruz.

Game of Thrones mobil oyunu, The Walking Dead ve The Wolf Among Us gibi ödüllü yapımlarıyla tanınan Telltale Games tarafından geliştirilmiş olan bir başka macera oyunu. Bu firmanın macera oyunlarındaki deneyimi ve başarısı Game of Thrones'a da yansımış. Oyun yine bir rol yapma oyunu - RPG mantığına dayalı bir gidişata sahip. Oyun boyunca karşımıza ilginç seçimler geliyor ve bu seçimlerimize göre oyunun gidişatı ve sonu da belirleniyor. Bu nedenle oyundaki diyalogları ve oyunun hikayesini takip etmemiz oldukça önemli.

Game of Thrones eğer hikaye odaklı macera oyunlarını ve Game of Thrones dizisini seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir yapım.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Map for Game of Thrones

    Map for Game of Thrones, HBO kanalında yayınlanan Game of Thrones dizisinin çekildiği yerleri gösteriyor.
  • Game of Thrones Ascent

    Game of Thrones Ascent ünlü televizyon dizisinin resmi mobil oyunudur
  • Game of Thrones: Conquest

    Game of Thrones: Conquest (Taht Oyunları), dizinin karakterlerinin yer aldığı Android strateji oyunu.
  • Game of Sultans (Muhteşem Sultan)

    Osmanlı tarihini yeniden yazın!
  • Game of Gods

    Bu oyunda iyilik de kötülük de sizsiniz!
  • Game of Thrones Beyond the Wall

    GoT'un gerçek hikayesine yön vererek uzanın.
  • Legendary: Game of Heroes

    Dünyanın dört bir yanından oyuncular ile savaşacağız.
  • Eden: The Game

    Eden: The Game, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kamp kurma ve yönetme oyunu.