GANGFORT

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
289 TOPLAM İNDİRME

GANGFORT mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online savaş oyunudur

GANGFORT hızlı ve yüksek tansiyon dolu savaşlar yapmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan GANGFORT takım tabalı savaşlara katılmamıza imkan tanıyor. Oyuna kahramanımızı seçerek başlıyoruz ve arenalarda düşmanlarımızla karşılaşarak galip gelen taraf olmaya çalışıyoruz. GANGFORT içerisinde 9 farklı kahraman seçeneğine sahibiz. Bu kahramanlar kendilerine has savaş stillerine sahipler ve farklı silahlar kullanabiliyorlar.

GANGFORT'ta yer alan kahraman sınıfları ve takım tabanlı savaş sistemi bize Team Fortress 2 gibi online aksiyon oyunlarını hatırlatmakta. Bunun yanında oyunun 2 boyutlu yapısı Broforce benzeri bir yapıda. Yani oyunun farklı oyun türlerini eğlenceli bir şekilde bir araya getirdiğini söyleyebiliriz.

GANGFORT multiplayer karşılaşmalar için tasarlanmış bir oyun olsa da oyunu tek başınıza botlara karşı oynayabilmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

GANGFORT

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

GANGFORT mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur

GANGFORT oyunculara retro tarzda bir eğlence sunan ve içinde farklı oyunların güzel yönlerini bir araya getiren bir mobil savaş oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınız ve iPad tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunu olan GANGFORT bize Team Fortress 2'den alışık olduğumuz takım tabanlı savaşlara benzer bir oyun tecrübesi sunuyor. Oyunda 9 farklı kahraman yer alıyor ve biz kahramanımızı seçerek bir takıma dahil oluyoruz ve karşı takımla savaşmaya başlıyoruz. Bu savaşlarda kahramanlarımızın sahip olduğu özel yeteneklerden ve takım taktiklerimizden faydalanarak galip gelmemiz gerekiyor.

GANGFORT'un savaş sistemi ise Broforce'a benziyor. 2 boyutlu graifklere sahip olan oyunda kahramanlarımız ekranda yatay olarak ilerliyor ve bir platfrom oyunundaki gibi zıplayarak yer değiştiriyor. Oyunda farklı silahları da kullanabilmekteyiz. Retro tarzda grafikler ve ses efektleriyle süslenmiş GANGFORT multiplayer karşılaşmalarda arkadaşlarımızla veya rastgele seçilen oyuncularla eşleşmemize imkan tanımakta. Dilerseniz oyunu tek başınıza da oynayabilir, botlara karşı savaşabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu