Garfield Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Garfield'ın lazanyası elinden alındı!

Garfield Rush, çizgi - animasyon film tadında hazırlanmış sonsuz koşu oyunu. Sevimli mi sevimli, asla doymayan kedimiz Garfield, arkadaşlarıyla birlikte sokaklara düşüyor. Lazanyasını yiyeceği anda elinden kapıp kaçan kedi Harry’i bulmasında onlara yardımcı oluyoruz.

Çizgi filmlerde, animasyon filmlerde, karikatürlerde gördüğümüz obur kedi Garfield’ın yer aldığı mobil oyunlardan biri. Garfield Rush adıyla Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyun, sonsuz koşu türünde. Garfield dışında onun yanından hiç ayrılmayan akıllı köpek Odie, kendisini dünyanın en şirin kediciği gören Nermal’in yer aldığı oyunda koşuşturmaca Garfield’ın sokak ortasında lazanyasını yerken başlıyor. Bir başka kedi olan Harry, Garfield’ın hayatta en sevdiği şey olan lazanyasını almayı başarsa da korkuyor, panikle lazanyayı yola fırlatıp koşarak uzaklaşıyor lakin Garfield, peşine düşüyor. Bu noktada biz devreye giriyoruz. Ufak dokunuşlarla sokaklarda önüne çıkan engelleri geçmesine yardımcı oluyoruz. Yol boyunca karşımıza Harry’i yakalayabilmemiz için birçok güçlendirici çıkıyor. Sevimli kedimiz ve arkadaşları aralarda lazanya, makarna, pizza, sosisli sandviç, hot dog, kızarmış tavuk, burrito ve diğer lezzetli yiyecekleri mideye indirmeyi de ihmal etmiyor.

 

Erkan Calp

Garfield Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
285.2 MB DOSYA BOYUTU

Obur kedi Garfield'ın en sevdiği yiyecek elinden alındı! Ona yardım edin.

Garfield Rush, Garfield, Odie ve Nermal karakterleriyle oynayabildiğiniz sonsuz koşu mobil oyunu. Çizgi filmlerin ama yüksek kalitede etkileyici çizgi filmlerin tadında, çocuklar kadar yetişkinlerin de oynamaktan keyif alacağı bir oyun. Obur kedi Garfield ve arkadaşlarının macerasına katılın derim.

iOS platformuna ücretsiz çıkış yapan yeni Garfield oyunu, bir dönem popüler olan sonsuz koşu türünde hazırlanmış, hızlı tempolu oynanış sunan komik ve de eğlenceli bir yapım. Oyunda ya Garfield’ın ya akıllı köpek Odie’nin ya da dünyanın en şirin kediciği Nermal’in yerine geçiyorsunuz. Garfield’ın keyifle yediği yemeklerden lazanyasının bir kedi tarafından elinden alınmasıyla birlikte macera başlıyor. Peşine düştüğünüz, yakalamanız gereken karakterin ismi Harry. O da bir kedi ancak Garfield’dan çok daha atik. Bu noktada Garfield’a yardım edecek kişi elbette sizsiniz. Garfield, hayatında hiç koşmadığı kadar hızlı koşuyor. Ara ara lazanya, makarna, pizza, sandviç, tavuk ve diğer lezzetli yiyeceklerle ona enerji sağlamanız gerekiyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Garfield Run

    Garfield temalı en iyi koşu oyunu
  • Crash Bandicoot: On the Run!

    Crash Bandicoot: On the Run! İndir: Candy Crush oyunu ile tanıdığımız King'den sonsuz koşu oyunu
  • Sonic Dash APK

    Sonic Dash APK Android koşu oyunları içerisinde oldukça popüler. Sonsuz koşu ve yarış birleşimi hızlı tempolu mobil oyun, süper eğlenceli.
  • Talking Tom Hero Dash

    Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla rakun çetesini çökertin.
  • Berry Rush APK

    Android cihazlarda oynanabilir olan Berry Rush APK, kapsamlı içerikleriyle birlikte mükemmel bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Om Nom: Run

    Om Nom: Run Android oyununda Cut the Rope evreninden karakterlerle koşuyoruz.
  • Subway Surfers APK

    Subway Surfers APK sonsuz koşu oyunu. Hikayesi ile dikkat çeken ücretsiz android oyunudur.
  • Bus Rush

    Bus Rush, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir sonsuz koşu oyunu.