Gebelik Hamilelik Takibi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
3,641 TOPLAM İNDİRME
2.9 MB DOSYA BOYUTU

Anne adaylarının hamilelik sürecinde yeni bilgiler öğrenerek sağlıklı bir gebelik geçirebileceği yardımcı uygulama.

Anne adaylarının hamilelik sürecinde faydalanabileceği Gebelik Hamilelik Takibi uygulaması, sağlıklı ve bilinçli bir hamilelik süreci geçirmenizde yardımcı oluyor.

Android işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz Gebelik Hamilelik Takibi uygulaması, hamileliğin en başından en sonuna kadar sizlere yardımcı bir kaynak olmak için düşünülmüş. Hamileliğin hafta hafta detaylarını öğrenebileceğiniz, kaç aylık hamile olduğunuzu hesaplayabileceğiniz uygulamada doğumunuza kalan gün sayısını da takip edebilmeniz mümkün hale getirilmiş.

Sade ve kolay kullanıma sahip arayüzüyle sunulan Gebelik Hamilelik Takibi, bebeğinizin tahmini doğum tarihini de hesaplamanıza olanak sağlıyor. Bunun için gerekli bölümlerdeki tarihleri doldurmanız yeterli oluyor. Doğuma kalan gün sayısı, hamileliğin kaçıncı hafta ve ayda olduğu, bebeğin tahmini doğum tarihi ve bebeğin tahmini ağırlık ve boyunu tek bir ekran üzerinden takip edebileceğiniz Gebelik Hamilelik Takibi uygulaması ücretsiz olarak anne adaylarının kullanımına sunulmuş durumda.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gün Gün Gebelik Takibi

    Gün Gün Gebelik Takibi uygulaması hamilelik döneminiz boyunca sizlere rehberlik ediyor.
  • Hamilelik ve Gebelik Takibi

    Hamilelik döneminde merak ettiğiniz her şeye Android cihazlarınızdan kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Gebelik (Hamilelik) Hesaplama

    Gebelik (Hamilelik) Hesaplama, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir gebelik uygulamasıdır.
  • Hamilelik Takibi

    Bebek sahibi olmak için gün sayan ebeveynler, Hamilelik Takibi uygulaması ile merak ettiklerini anında öğrenebiliyorlar.
  • Mutlu Anne

    Mutlu Anne, Android telefonunuzda ücretsiz kullanabileceğiniz hamilelik takibi uygulaması.
  • Hamilelik

    Hamilelik uygulamasından faydalanarak Android cihazlarınızdan doğum anına kadar tüm gerekli tavsiyelere erişebiliyorsunuz.
  • Hamilelik Rehberi

    Android cihazlarda hizmet veren Hamilelik Rehberi mobil uygulaması sağlık kategorisinde değerlendirilen piyasanın en geniş kapsamlı hamilelik rehberi uygulamasıdır.
  • Ders Çalışma Programı

    Ders Çalışma Programı ile kendinize özel kapsamlı çalışma programları oluşturabilir, ödev takibi yapabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.