Get The Auto

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME

Öyle bir oyun düşünün ki, hem GTA'nın fikrini hem de Minecraft'ın zikrini kullansın hem de ücretli olarak kullanıma sunulsun. İşte Get The Auto dediğimiz zaman karşımıza tam olarak da bu çıkıyor. Her iki oyunun popüler olması bir farkındalık yaratmış olacak ki turşu kavonozunda bu iki dev oyun salamuraya yatırılmış. Peki bu illa ki kötü mü sonuçlanmak zorunda? Bana soracak olursanız, cevabım hayır olur. Get The Auto sürpriz bir şekilde eğlendirmeyi başarıyor. Tabii para ödemeyi kabul ederseniz.

Her iki oyunun isminden yola çıkan Get The Auto aslında poligon grafiklerin hüküm sürdüğü bir araba yarışı oyunu. Yapmış olduğunuz şey, Minecraft benzeri bir dünyada araba yarışına katılmak oluyor. Farklı olan kısım ise başarısız tasarlanmış fizik motorları diyebiliriz. Gerçekçilikten uzak fizikler ve kontroller eğlenceyi yanında getirselerdi itirazım olmazdı, ancak rampalardan zıplayan ve birbirilerine çarpan araçların aldıkları şekilleri görünce oyundan soğuyabilirsiniz.

Mobil cihazınızda oynayacağınız bir araba yarışı oyunu için para ödemeyi göze alıyorsanız bu oyuna göz atabilirsiniz. Ancak iyi kalitesi olan düzeyli bir çalışma bekliyorsanız bu çalışmadan kesinlikle uzak durmalısınız.

Alper Çetiner

Get The Auto

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Get The Auto

Mobil cihazınızı hem GTA hem de Minecraft ile buluşturan bir oyun bulduğunuza düşünüyorsanız Get The Auto isimli bu oyun bunun tamamen dışında bir şey yapıyor. Her iki oyunun popüler olması bir farkındalık yaratmış olacak ki, turşu kavonozunda bu iki dev oyun salamuraya yatırılmış. Bu nedenle bir oyuna kötü demek haksızlık olur ama Get The Auto gerçekten de vasat bir grafik çiziyor. Bu oyunu oynarken ne Minecraft'ın havasını yakalayacaksınız ne de GTA'nın hissine kavuşacaksınız.

Oyunu açtığınızda karşınıza çıkan poligon grafikleri ilk planda güzel bulabileceğinizden şüphe duymuyorum ancak tüm şov bu noktadan sonra başlıyor. Mantık dışı fizik motoru ile rampalardan uçusurken ve birbirine çarpışırken arabaların can çekiştiğine tanık olacaksınız. Üstüne üstlük ters takla atan aracınızın oyuna dönmesi için 30 saniye beklerseniz de kesinlikle şaşırmayın. Oysa ki ücretsiz olup eğlendirebilen onca farklı alternatif vardı. Ama siz bu uygulamaya para harcama hevesindeyseniz belki keyif de alabilirsiniz. Hayatta her şey mümkün.

Poligon grafikler ve yanlış fizik motoru barındıran bir otomobil faciasına doğru yol almanın en önemli unsurlarından bir tanesi uyumsuz bir elektronik müziğin arka planda çalması. Get The Auto bu konuyu da bizden uzak tutmamayı başarmış bir oyun.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grab The Auto 5

    Grab The Auto 5, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde GTA 5 heyecanı yaşayabileceğiniz hem ücretsiz hem de mükemmel bir yarış oyunu.
  • Grab The Auto 3

    Grab The Auto 3, şehirdeki arabalardan istdiklerinizi seçerek alacağınız ve şehirde gezeceğiniz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Great Drift Auto 5

    Great Drift Auto 5, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir drift yapma oyunudur.
  • The Grand Auto 2

    The Grand Auto 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Grab The Auto

    Grab The Auto, GTA'nın izinden giden bir açık dünya oyunu.
  • Get to the General Сlicker

    En üst rütbeye ulaşıncaya kadar askerlik eğitimine devam edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Grab The Auto : Middle East

    Grab The Auto : Middle East mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Indian Auto Race

    Sürükleyici yarışlara katılacağız.