Ghosts of Memories

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Ghosts of Memories kaliteli bir mobil bulmaca oyunudur

Ghosts of Memories ilginç ve sürükleyici bir hikayeye sahip olan ve bulmaca çözmeyi seviyorsanız sizin için keyifli bir şekilde vakit geçirme imkanı sunan bir mobil macera oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir macera - bulmaca oyunu olan Ghosts of Memories'de oyuncular 4 farklı fantastik dünyayı ziyaret etmekteler. Bu dünyalar antik medeniyetlerin yaşamış oldukları, keşfedilmemiz yollar ve gizemli bulmacalarla dolu dünyalar. Oyuncuların oyundaki temel amacı ise mantıklı bir şekilde düşünerek verilen görevleri tamamlamak ve karşılarına çıkan bulmacaları birer birer çözerek macera boyunca ilerlemek. Oyunun hikayesinin oldukça sürükleyici bir şekilde ilerlemekte olduğunu belirtmekte fayda var.

Ghosts of Memories'te izometrik kamera açısıyla oyunu oynuyoruz. 2 boyutlu ve 3 boyutlu grafiklerin bir karışımının yer aldığı oyunun görsel kalitesinin tatmin edici olduğu söylenebilir. Oyunun sesleri ve arkaplan müziklerine de özen gösterilmiş. Ghosts of Memories içerisinde herhangi bir uygulama satın alma işlemi yer almamakta.

Can Erdil Şentürk

Ghosts of Memories

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Ghosts of Memories mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

Ghosts of Memories oyuncuları farklı dünyalara taşıyan bir hikayeye sahip olan sürükleyici bir mobil macera oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabetlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Ghosts of Memories'in bir bulmaca oyunu ile macera oyununun karışımı olduğu söylenebilir. Oyunda antik medeniyetleri araştıran ilginç bir varlığı yönetiyoruz. Kahramanımızla oyunun hikayesi boyunca 4 farklı dünyayı keşfetmeye çalışıyoruz. Her yeni dünyada karşımıza yeni yollar ve çözülmesi gereken zorlu bulmacalar çıkıyor. Bu bulmacaları çözebilmek için mantığımızı yaratıcılığımızla birleştirmemiz gerekli.

Ghosts of Memories'in bölüm tasarımlarının oldukça başarılı olduğu söylenebilir. Oyunda 2 boyutlu grafiklerle 3 boyutlu grafiklerin birleşimi şeklinde bir yapı söz konusu ve izometrik kamera açısıyla oyunu oynamaktayız. Ghosts of Memories hikaye odaklı bir oyun ve bulmaca çözdükçe oyun boyunca ilerliyorsunuz ve görevleri tamamlayarak hikayenin parçalarını birleştiriyorsunuz. Oyunun ses efektleri ve müzikleri oldukça başarılı.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Family Yards: Memories Album

    Family Yards: Memories Album, Android platformunda hikaye odaklı üçlü eşleştirme oyunu olarak yerini alıyor.
  • Cat and Ghosts

    Cat and Ghosts, hayaletleri kızgın kediden kurtarmaya çalıştığınız bir Android bulmaca oyunu.
  • Happy Ghosts

    Happy Ghosts'ta renkli hayaletleri eşleştirip bölümlere tamamlamaya çalışıyoruz.
  • Ghosts of War

    2. Dünya Savaşı dönemini yansıtan mobil FPS oyunu Ghosts of War Android Google Play'de!
  • Gobs of Ghosts

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Disney Memories HD

    Disney Memories HD uygulaması ile Android cihazlarınızda çektiğiniz fotoğraflar Disney kahramanları ile renklenecekler.
  • Ghosts'n Goblins MOBILE

    Ghosts'n Goblins MOBILE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir side scroller oyunudur
  • Ghouls'n Ghosts MOBILE

    Ghouls'n Ghosts MOBILE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur