Ghouls'n Ghosts MOBILE

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Ghouls'n Ghosts MOBILE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Ghouls'n Ghosts MOBILE eğer mobil cihazlarınız üzerinde nostalji yaparak eğlenmek isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz Ghouls'n Ghosts adlı bu oyun aslında ilk olarak 1988 yılında çıkış yapmış ve o dönemin arcade salonlarının vazgeçilmez bir parçası olmuştu. Ghouls'n Ghosts'ta Arthur adlı bir şovalyeyi yöneterek yaşayan ölülerle, canavarlarla ve şeytanın kendisiyle savaşıyoruz. Kahramanımız şeytan tarafından canı alınan insanları ve sevgilisi Prin Prin adlı prensesi tekrar hayata döndürmek için uzun bir yolculuğa çıkıyor, biz de bu yolculuğunda kahramanımıza eşlik ediyoruz.

Ghouls'n Ghosts, zorluğuyla saç baş yoldurtan, jeton düşmanı olan bir oyundu. Fakat bu oyunun sevilmesini sağlayan özelliği de buydu; çünkü Ghouls'n Ghosts'u bitirdiğinizde zoru başarmanın keyfini çıkarabiliyordunuz. Oyun boyunca ekranda yatay olarak ilerlerken bir yandan düşmanlarınızla savaşıyor, diğer yandan platformlar arasında zıplayarak tuzakları ve engelleri atlatmaya çalışıyorsunuz.

Ghouls'n Ghost, içinde 2 oyun modu bulunduruyor. Dokunmatik kontrollerleuyumlu hale getirilen oyun Casual oyun modunda kolay ve rahat bir oyun tecrübesi sunuluyor, klasik mod ise Ghouls'n Ghosts'un orijinal zorlu oyun yapısını koruyor.

Can Erdil Şentürk

Ghouls'n Ghosts MOBILE

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
118 MB DOSYA BOYUTU

Ghouls'n Ghosts MOBILE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Ghouls'n Ghosts MOBILE, 80'li yılların sonunda çıkış yapmış klasik Ghouls'n Ghosts oyununun mobil cihazlarla uyumlu hale getirilmiş versiyonu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınız ve iPad tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz bu retro platform oyunu, çıktığı dönemde atari salonlarında jetonlarımızı yutmasıyla ün kazanmıştı. Bir hayli zor olan Ghouls'n Ghosts'u bitiren oyuncu ise atari salonunun onur köşesine adını yazdırır, diğer oyuncular tarafından hürmetle ve saygıyla karşılanırdı. Artık bu eğlenceyi akıllı telefonlarımız ve tabletlerimiz üzerinde, birçok jeton parasına sınırsız olarak yaşayabiliyoruz.

Ghouls'n Ghosts MOBILE'de şovalye Arthur'u yöneterek Prenses Prin Prin'i ve şeytan tarafından öldürülmüş insanları tekrar hayata döndürmek için mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizde yaşayan ölülerle, yaratıklarla ve bölüm sonu canavarlarıyla savaşmamız gerekiyor. Yolculuğumuzda farklı silahları ve zırhları toplayarak kahramanımızı geliştiriyoruz.

Ghouls'n Ghosts'un mobil sürümü dokunmatik ekranlarla uyumlu kontrollerin yanısıra Casual oyun modunu da beraberinde getiriyor. Bu oyun modu, Ghouls'n Ghosts'un zorluk seviyesini makul bir seviyeye çekmekte. Oyunun orijinal zorluk seviyesi de klasik oyun modunda korunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ghosts'n Goblins MOBILE

    Ghosts'n Goblins MOBILE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir side scroller oyunudur
  • Ghosts of War

    2. Dünya Savaşı dönemini yansıtan mobil FPS oyunu Ghosts of War Android Google Play'de!
  • Ghosts of Memories

    Ghosts of Memories kaliteli bir mobil bulmaca oyunudur
  • Happy Ghosts

    Happy Ghosts'ta renkli hayaletleri eşleştirip bölümlere tamamlamaya çalışıyoruz.
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Cat and Ghosts

    Cat and Ghosts, hayaletleri kızgın kediden kurtarmaya çalıştığınız bir Android bulmaca oyunu.
  • Project Winter Mobile

    Arkadaşların ile hayatta kal ve yardım çağrısında bulun. Ancak, içindeki hainlere dikkat et! Project Winter Mobile ile heyecan dolu aksiyon yaşa.
  • Call of Duty: Warzone Mobile APK

    Oyunculara hızlı tempolu bir FPS deneyimi yaşatacak olan Call of Duty: Warzone Mobile APK, gerçekçi grafikleri ve mekanikleriyle mobil oyuncularla buluştu.