Gibbets 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Gibbets 2'de ipe asılı duran karakteri ok atarak kurtarmaya çalışıyoruz.

Gibbets 2, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir bulmaca oyunu.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyundaki temel amacımız ipte asılı duran karakteri ok ve yayımızı kullanarak serbest bırakmak. Bunu yapmak ilk bölümlerde kolay olsa da ilerledikçe işler bir hayli değişiyor.

Oyunda 50'den fazla bölüm bulunuyor. İlk birkaç bölümde oku doğrusal olarak fırlatarak karakterin ipini kopartmak mümkün iken ilerledikçe labirentlerle ve karmaşık sistemlerler uğraşmak zorunda kalıyoruz. Neyse ki bu aşamada kullanabileceğimiz çok sayıda bonus ve yardımcı var.

Oyunda sergilediğimiz performansa göre kazanabileceğimiz başarımlar da bulunuyor. Bu başarımları kazanabilmek için karakterlere asla zarar vermeden ipleri kopartmamız gerekiyor. Sınırlı sayıda okumuz olduğu için atışlarımızın isabetli olması gerekiyor.

Genel olarak başarılı bir karaktere sahip olan Gibbets 2, kaliteli ve ücretsiz bir bulmaca oyunu arayanların göz atması gereken yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Gibbets 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
43.7 MB DOSYA BOYUTU

Gibbets 2, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi bulmaca oyunlarından bir tanesi.

Gibbets 2, eğlenceli ve mizahi yönü ağır basan bir bulmaca oyunu arayanların denemesi gereken seçeneklerden bir tanesi.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda ipte asılı duran masumları kurtarmaya çalışıyoruz. Bunu gerçekleştirebilmek içinse elimizdeki ok ve yayı kullanmamız gerekiyor.

Oyunda başarılı olabilmek için yüksek hassasiyete ihtiyacımız var. Oku nereye fırlatacağımızı iyice düşünmeli ve oku attıktan sonra olabilecekleri hesaba katmalıyız. Oyunu zor kılan bir diğer detay ise sadece asılı duran adamı tutan ipi vurmamız gerektiği. Fırlattığımız ok herhangi bir şekilde adama denk gelirse oyunu kaybediyoruz.

Oyunda tam tamına 50'den fazla bölüm bulunuyor ve bu bölümler giderek artan bir zorluk seviyesine sahipler. İlk başta daha çok düzlem üzerinde yer alan hedefleri vururken ilerledikçe ipi vurmak için karmaşık yollar izlememiz gerekiyor.

Oyunda yardımımıza dokunabilecek çok fazla öğe var. Keyifli bir deneyim yaşatmayı başarak Gibbets 2, bu tarz bulmaca oyunlarına ilgisi olanların hoşlarına gidebilecek nitelikte bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Gibbets

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • 2 For 2 (2 Kere 2)

    Sayıları birleştirirken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Make It Perfect 2 APK

    Make It Perfect 2 APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Her yaşa uygun olan bulmacaları çözün, nesneleri birleştirin ve rahatlatıcı müzikler eşliğinde eğlenceli bir deneyim yaşayın!
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • ULTRAFLOW 2

    ULTRAFLOW 2, diğer bulmaca oyunları ile kıyaslandığında çok daha farklı dinamiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunu.
  • DOP 2: Delete One Part

    DOP 2: Delete One Part Android oyununda eğlenceli zorlu bulmacalar sizi bekliyor.
  • Spot The Differences 2

    Spot The Differences 2, aynı gibi gözüken ama ufak farklar içeren 2 sahne üzerindeki farkları bulmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.