Gif Wallet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
4.6 MB DOSYA BOYUTU

Gif Wallet, sevdiğimiz GIF'leri tek bir yerde depolayabilmemize ve direkt olarak paylaşabilmemize imkan veriyor.

Gif Wallet, iPhone ve iPad kullanıcıları için tasarlanmış işlevsel bir gif arşivleme uygulaması olarak tanımlanabilir. Adından da anlaşılabildiği gibi bu uygulama adeta bir cüzdan olarak çalışıyor ve kullanıcılara en sevdikleri gif görüntülerini tek bir yerde depolama fırsatı veriyor.

Bildiğiniz gibi gif'ler son dönemlerde epey popüler hale geldi ve hemen hemen her ortamda karşımıza çıkmaya başladılar. Bu görüntülerin bazıları o kadar eğlenceli ve yaratıcı oluyor ki farklı durumlarda kullanılmak için çok müsait oluyorlar. Arkadaş sohbetlerinde, mesajlaşmalar sırasında veya sosyal medya üzerinde yapacağımız paylaşımları gif'ler sayesinde çok daha etkili hale getirebiliyoruz. Gif Wallet kullanıcılara bu konuda yardımcı oluyor.

Uygulama üzerinde depoladığımız gif'leri daha sonra dilediğimiz ortamda paylaşabiliyoruz. Arşivlediğimiz tüm gif'ler akış halinde uygulama içerisinde sıralanıyor ve bu sayede çok kolay bir şekilde dilediğimize erişim sağlayabiliyoruz.

Gif Wallet üzerinde arşivlediğimiz ve göndermek istediğimiz gif'leri mesaj olarak, email yoluyla, Facebook veya Twitter üzerinden kolayca paylaşabiliyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GIF Toaster

    GIF Toaster, iPhone ve iPad ile uyumlu ücretsiz video'dan gif, gif'ten video yapma uygulaması.
  • GIFConvert.er

    Sevdiğiniz Gif'leri Instagram'da paylaşın.
  • Video to Gif

    Video to Gif, videodan gif yapma diğer deyişle videoyu gif'e çevirme uygulaması.
  • GifShare

    Sevdiğiniz Gif'leri Instagram'da paylaşın.
  • Live GIF

    Live GIF, Live Photo'larınızı GIF veya video formatında dilediğiniz cihazla, dilediğiniz platformda paylaşmanıza izin veriyor.
  • Nutmeg

    Nutmeg ücretsiz olarak sunulmasıyla dikkat çeken bir GIF paylaşma uygulamasıdır. Bu uygulamayı kullanarak mesajlarınıza eğlenceli GIF görselleri ekleyebilirsiniz.
  • Rando

    Rando, canınız sıkıldığında arkadaşlarınızla gif, alıntı söz, fotoğraf paylaşabileceğiniz bir iOS uygulaması.
  • GifsArt

    GifsArt, fotoğraf ve videolarınızdan hareketli GIF yapmak için kullanabileceğiniz ücretsiz, hızlı ve ufak boyutlu bir uygulama.