GifBoom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
560 TOPLAM İNDİRME

GifBoom Android uygulaması sayesinde video ve fotoğraflarınızla hemen GIF animasyonları hazırlayabilirsiniz.

GifBoom uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz GIF animasyon hazırlama uygulamalarından bir tanesi ve tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Uygulamanın diğer uygulamalardan en büyük farkı HD çözünürlüklü GIF animasyonlara izin vermesi ve böylece çok daha kaliteli sonuçlar elde etmenize imkan tanıması.

Dilerseniz kameranızla hemen çekerek, dilerseniz de galerinizdeki fotoğraf ve videoları kullanarak GIF'lerinizi oluşturabiliyorsunuz. Sadece bir kaç tıklama ve ayar gerektiren uygulama, daha sonra hazırladığınız animasyonları sosyal ağlardaki hesaplarınızdan da paylaşabilmeniz için gerekli butonları barındırıyor.

Eğer animasyonlarınızın efektli veya filtreli olmasını da isterseniz gerekli seçenekleri GifBoom'da bulmak mümkün. Hatta onları yazılarla da güzelleştirebilir ve dostlarınıza mesajlar gönderebilirsiniz.

GifBoom'un kendi kullanıcı sistemi de olduğu için diğerlerinin hazırladıkları animasyonlara göz atabilir, daha sonra onları da kendi telefonunuza indirebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

GifBoom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,031 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad'lerde kullanabileceğiniz bir GIF animasyon yapma uygulaması ve ücretsiz olarak sunuluyor.

GifBoom uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak en hızlı şekilde GIF animasyonları oluşturmak için kullanabileceğiniz ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve hem kolay kullanılır arayüzü, hem de paylaşım seçenekleri sayesinde işinizi oldukça kolaylaştırıyor.

Dilerseniz elinizdeki fotoğrafları, dilerseniz de kameranızla çektiğiniz videoları kullanarak animasyonlarınızı oluşturabilirsiniz. Saniyede 30 kare ve 60 karelik hızlarla oluşturduğunuz animasyonalrınızı, dilerseniz kolajlar şeklinde de hazırlayabilirsiniz.

Eğer resimleriniz animasyona uygun değilse, onları kırpabiliyor ve döndürebiliyorsunuz. Dijital yakınlaştırma seçenekleri de unutulmamış. Hazırladığınız animasyon GIF'lerini daha sonra istediğiniz sosyal medya hesaplarınızda da kolayca paylaşabilirsiniz.

Diğer kullanıcıların hazırladıkları animasyonları da görebilir, beğendiklerinizi telefonlarınıza ya da tabletlerinize de indirebilirsiniz. İçerisindeki pek çok efekt sayesinde animasyonları daha da etkileyici hale getirmek mümkün.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında