Gifntext

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,472 TOPLAM İNDİRME

Gifntext ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir gif düzenleme aracıdır

Gifntext eğer sahip olduğunuz gif dosyalarına kolayca metin eklemek isterseniz kullanabileceğiniz bir online gif yapma aracı olarak tanımlanabilirr.

İnternet tarayıcınız üzerinde çalışan bir web servisi olan Gifntext giflere yazı ekleme işi için size sunduğu çeşitli düzenleme seçenekleriyle öne çıkıyor. Bu servis üzerinde gif animasyonlarınızın üzerine farklı konumlarda yer alan birden fazla metin ekleyebiliyorsunuz. Giflerinize yazı eklerken yazınız boyutunu, yerini, yazı tipini, rengini belirlemenize izin veriliyor.

Gifntext'te düzenleyeceğiniz gifleri dilerseniz bilgisayarınızdan yükleyebiliyor, dilerseniz internet üzerinde yer alan bir gifin URL'sini kullanarak servise yükleyebiliyorsunuz. Sonrasında ise ekleyeceğiniz metni, metin rengini, çerçeve rengini, yazı tipini, belirliyor, dilerseniz görseller veya çizimler eklebiliyorsunuz. Sayfada gösterilen önizleme videosu üzerinde metin kutusunun yerini sürükleyip değiştirebiliyor, bu kutunun enini ve boyunu dilediğiniz ölçüde ayarlayabiliyorsunuz.

Gifntext düzenlediğiniz gif doyasının boyutunu değiştirmenize ve gif hızını yavaşlatıp artırmanıza da izin veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fotor

    Fotor ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme servisidir
  • Getloupe.com

    Kolaj tekniği ile çok sayıda resim ve fotoğraftan bambaşka bir şekil veya resim yaratabileceğiniz ücretsiz bir webservisidir.
  • Pixlr-o-matic

    Pixlr-o-matic ile fotoğraflarınıza kolayca şık bir görünüm kazandırabiliyorsunuz
  • Aviary

    Hızlı, etkili ve farklılık yaratan Facebook Zaman Tüneli kapak fotoğrafı oluşturmak istiyorsanız Aviary fotoğraf düzenleme uygulamasını kesinlikle kullanmalısınız.
  • imgur

    imgur, sunduğu platform bağımsız resim yükleme araçları ve programları ile basit bir şekilde resim yükleyebilme ve paylaşım yapabilmenizi sağlayan web servisidir.
  • Polarr Photo Editor

    Bilgisayarınıza hiçbir program kurmadan sadece Polarr'ı kullanarak fotoğraflarınıza muhteşem efektler verebilirsiniz.
  • Online Caps Yapıcı

    Online Caps Yapıcı tarayıcınız üzerinden kullanabileceğiniz bir resim düzenleme aracıdır
  • Optimizilla

    Optimizilla servisini kullanarak büyük boyutlu resim dosyalarınızı kolayca sıkıştırabilirsiniz.