Glamy

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Kadınların kişiden kişiye kıyafetlerini kiralayabildikleri ikinci el moda platformu

Glamy - Gardırobunu Paylaş, bayanlara özel ikinci el moda platformu. Özel günlerinizde sadece bir gün giyeceğiniz bir kıyafet için bütçenizi zorlamanıza gerek yok. Her etkinlik için farklı elbise, çanta, ayakkabı, aksesuarları bulabileceğiniz uygulamayla beğendiğinizi kolayca kiralayıp günü kurtarabilirsiniz.

Kadınların kendi aralarında kıyafetlerini kiralayabildikleri ikinci el alışveriş uygulaması olan Glamy, özel günlerde gardırobunda giyecek bir şey bulamayıp mağazaya gitmenin de pahalı olacağını düşünenlere hitap ediyor. Başta da belirttiğim üzere elbise, çanta, ayakkabı, aksesuarlar mevcut. Başkalarının beğendiğiniz eşyalarını kiralayabildiğiniz gibi kendi elbiselerinizi de kiralayabiliyorsunuz. Bu noktada uygulamanın güvenli olup olmadığını sorabilirsiniz. Glamy, e-ticaret sitesilerinde gördüğümüz get sistemini uyguluyor. Kiraladığınız bir ürünü beğenmezseniz iade ediyorsunuz. Siz onay vermedikçe kiraya veren kişiye para gönderilmiyor. Bu arada ürünler etiketlere ayrılmış. Aksesuar etiketine dokunduğunuzda tüm kiralık aksesuarlar karşınıza çıkıyor. Ayrıca editörler tarafından seçilen, popüler olanlar, takip edilenler gibi vitrinler ana sayfada karşınıza çıkarılıyor.

Erkan Calp

Glamy

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
26.8 MB DOSYA BOYUTU

Kadınlara özel ikinci el moda platformu

Glamy - Gardırobunu Paylaş, bayanların - kişiden kişiye - kıyafetlerini kiralayabildikleri ikinci el alışveriş uygulaması.

Her etkinlikte gardırobunuzda bir şey bulamayıp soluğu alışveriş merkezlerinde alıyorsanız, bu uygulamayı iPhone’unuza indirmelisiniz. Sadece o gün giyeceğiniz bir elbise, ayakkabı veya takacağınız aksesuar için bütçenizi aşmanıza gerek yok. Yenisini almayın kiralayın, bütçeniz sarsılmasın. Aynı şekilde gardırobunuzda öylece duran kıyafetleri de kiralayıp satmaktan çok daha kazançlı çıkın.

Modayı kendisine yakışanı giymek olarak tanımlayan kadınların buluştuğu bir ikinci el moda platformu Glamy. Elbise, etek, çanta, aksesuar ve daha fazlasını kiralayıp bütçenizi korumuş oluyorsunuz. Kiralık bulabileceğiniz ürünler hem kategorilere hem de etiketlerine göre ayrılmış olarak karşınıza çıkıyor. Dilerseniz vakti zamanında aldığınız ancak artık giymediğiniz, gardırobunuzun bir köşesinde duran kıyafetlerinizi, giymediğiniz ayakkabılarınızı, artık şık bulmadığınız aksesuarlarınızı hızlıca ilan açarak kiralayabiliyorsunuz. Uygulamada GET sistemi mevcut. Ürün tarafınıza ulaştığında onay verirseniz kiraya verenin parası hesabına geçiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • letgo

    letgo 2. el alım satım uygulamasıdır. İkinci el telefon, bilgisayar, laptop, araba, bisiklet, mutfak dolapları ve fazlası letgo'da! Ucuz alışveriş için hemen letgo yükleyin.
  • Barty

    Takas platformu Barty ile nakitsiz alışveriş artık çok kolay! Barty Android uygulamasında ikinci el olarak yüzlerce marka binlerce kategoride ürünü bulabilirsiniz.
  • Dolap

    Dolap, Trendyol bünyesinde yer alan güvenli ikinci el alışveriş uygulaması.
  • Semt

    Semt, sadece ikinci el ürünleri bulabileceğiniz, ilan da verebileceğiniz pratik bir alışveriş uygulaması.
  • ikinciyeni

    ikinciyeni, ikinci el araba almadan mutlaka kontrol etmeniz gereken güvenilir ve yararlı bir Android araba alışveriş uygulaması.
  • n11.com

    n11.com Android uygulaması ile binlerce markanın yüzlerce ürününe ulaşabilir ve indirimli ürünlerden anında haberdar olabilirsiniz.
  • Gardrops

    Gardrops, ikinci el eşya alım satımı yapabildiğiniz alışveriş uygulamalarından biri.
  • Greyder

    Ayakkabı, çanta, cüzdan ve kemer gibi ürünleri Greyder uygulamasından kolayca satın alabilirsiniz.