Gleam: Last Light

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Gleam: Last Light, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Gleam: Last Light, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda aynalar kullanarak güneş ışığını yönlendiriyoruz.

Yansıtıcı taşlar kullanara güneş ışığını yönlendirdiğimiz oyunda dünyadaki son tesise güneş ışığı getirmeye çalışıyoruz. Bulmaca tarzı bir oynanışı bulunan oyunda geometrik bilgimizin de çok fazla olması gerekiyor. Mümkün olduğunda az taş kullanarak güneş ışığını yönlendirmeli ve zorlu bölümleri kısa sürede geçmelisiniz. Gerçek bir meydan okuma modu olan oyunda son umut sizsiniz. Bu nedenle oldukça dikkatli olmalı ve güneş ışınlarını doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz. Puzzle tarzı bir oynanışı bulunan Gleam: Last Light, 5 farklı dünyada 40 farklı zorlukta bölüme sahip. Mücevherlerden ve yerçekiminden faydalanarak güneşi karanlık noktalara taşıyın.

Gleam: Last Light oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Gleam: Last Light

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
162 MB DOSYA BOYUTU

Gleam: Last Light, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Gleam: Last Light, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Oyunda geometrik bilgimizi kullanarak güneş ışığını belirli noktalara yönlendirmeye çalışıyoruz.

Dünya karanlıklar altına gömüldü ve işleyen son tesise güneş ışığı gerekiyor. Biz ise güneş ışığını yansıtıcı taşlar kullanarak bu tesislere ulaştırmaya çalışıyoruz. Taşlar doğru yerlere doğru açılarla yerleştirmeli ve ışıkları belirlenmiş noktalara yansıtmaya çalışıyoruz. Geometri ve fizik bilgisi gerektiren Gleam: Last Night oyununda çok eğleneceğiniz kesin. Zorlu bölümler ve farklı mekanlarla çok seveceğiniz bir oyun olduğu da söylenebilir. Meydan okuma oyunu olan Gleam: Last Night, dikkatli olmanızı gerektiren bir oyundur. Güneş ışıklarını doğru şekilde yönlendirebileceğiniz düşünüyorsanız bu oyunu sakın kaçırmayın. 40'dan faza bölümü ve 5 farklı dünyasıyla bu oyuna müptela olacaksınız.

Gleam: Last Light oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Last Remaining Light

    Ürkütücü atmosferiyle dikkat çeken zevkli bir mobil oyun
  • Maze Light

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Maze Light mobil oyunu, iç açıcı bir tasarıma sahip rahatlatıcı bir bulmaca oyunudur.
  • Lost Light

    Lost Light, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Disney tarafından geliştirilen bir macera ve bulmaca oyunudur.
  • Path of Light

    Path of Light, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • God of Light

    God of Light, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz yenilikçi ve zorlu bir bulmaca oyunudur.
  • Last Bang

    Last Bang, şerif olarak suçluların ele geçirdiği bir şehri temizlemenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • League of Light

    League of Light, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizli nesne bulma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Dracula 2 - The Last Sanctuary

    Dracula 2 - The Last Sanctuary klasik bir macera oyunudur