Glip

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
8.6 MB DOSYA BOYUTU

Glip, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz gerçek zamanlı bir takım çalışması uygulamasıdır.

Glip, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde kullanabilecekleri gerçek zamanlı bir takım çalışması ve verimlilik uygulamasıdır.

Arkadaşlarınızla aynı proje üzerinde birlikte çalışabileceğiniz, birlikte çalıştığınız takım içerisinde yer alan kişilere görevler atayabileceğiniz, takım arkadaşlarınızla gerçek zamanlı olarak sohbet edebileceğiniz ve dosya paylaşımı yapabileceğiniz uygulama takım verimliliğini artırmak için geliştirilmiştir.

Takım arkadaşlarınıza atayacağınız görevlerin ne zamana kadar hazır olması gerektiğini belirtebilir ve bu sayede işlerinizin geri kalmasının önüne geçebilirsiniz.

Aynı zamanda oluşturacağınız takvimler sayesinde kimin hangi işi hangi güne kadar yetiştirmesi gerektiğini belirleyebilir ve bunun kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Farklı çalışma takımları oluşturabileceğiniz ve arkadaşlarınızı kolayca davet edebileceğiniz, yapmanız gereken projelerle ilgili sohbet edebileceğiniz ve hatta isterseniz görüntülü konuşmalar da başlatabileceğiniz uygulama sayesinde verimliliğinizi artırmak tamamen sizin elinizde.

Takım çalışması ve iş yönetimi için mobil desteğine sahip bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorsanız Glip'i mutlaka denemenizi öneririm.

Not: Glip Android uygulamasını kullanabilmek için Glip üzerinde bir kullanıcı hesabına sahip olmanız gerekmektedir.

Can Çevrim

Glip

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
8.7 MB DOSYA BOYUTU

Glip, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz takım çalışması ve iş yönetimi uygulamasıdır.

Glip, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde kullanabilecekleri bir takım çalışması ve iş yönetimi uygulamasıdır.

Aynı projeler üzerinde çalıştığınız takım arkadaşlarınızla aranızda iletişim kurmanıza olanak sağlayan uygulama yardımıyla, gerçek zamanlı olarak sohbet edebilir, takımınız üzerinde yer alan farklı kişilere görevler atayabilir, atadığınız görevlerin tamamlanması gereken günü belirleyebilir, çalışma takvimleri hazırlayabilir ve dosya paylaşımı işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Takım olarak çalışma performansınızı ve veriminizi artırmak için geliştirilmiş olan Glip, takım arkadaşlarınızla birlikte üzerinde çalışmakta olduğunuz projeleri çok daha düzenli ve hızlı bir şekilde tamamlamanızı sağlar.

Yetiştirilmesi gereken işleri öncelik sırasına göre belirleyebileceğiniz ve bunun takibini sağlayabileceğiniz uygulama yardımıyla, takım arasında iş bölümünü de kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Farklı projeler oluşturabileceğiniz ve her proje için yeni takım elemanları belirleyebileceğiniz uygulama ile verimliliğinizi artırabilir ve işlerinizi günenden önce çok rahat bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Oldukça kullanışlı ve sade bir kullanıcı arayüzüne sahip olan Glip ile yapmanız gereken ve yapılmasını istediğiniz tüm görevleri kolayca görüntüleyebilir veya belirleyebilirsiniz.

Takım çalışmalarını çok daha eğlenceli hale getirecek olan ve iş takibini çok daha etkili bir şekilde yapmanıza olanak sağlayan Glip'i mutlaka denemenizi öneririm.

Not: Glip iOS uygulamasını kullanabilmek için kendinize ait bir Glip kullanıcı hesabınız olması gerekmektedir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.
  • NoteLedge

    NoteLedge, aklınıza gelen tüm düşünceleri farklı formatlarda not olarak kaydedebilmenizi sağlıyor.
  • No Lock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • No More!

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • OFFTIME

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.