Global Outbreak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Global Outbreak, zombi mutantlarla savaştığınız arcade oyunu.

Global Outbreak, öldürücü bir virüsün etkisiyle zombiye dönüşen insanlara karşı mücadele ettiğimiz, virüsün daha da yayılmasını engellemeye çalıştığımız Android oyunu. GPS’imizi açarak oynamamızı isteyen yapımda zombi mutantları yok etmek için paralı askerlerden oluşan bir ordu kuruyoruz.

Oyunda dünya genelini etkileyen ölümcül bir virüsle başa çıkmak için uğraş veriyoruz. İnsanları mutanta dönüştüren virüs, gerçekten bir şehri değil bütün dünyayı etkilemiş durumda. Oyunun güzel tarafı; GPS bağlantınızı aktif ettiğiniz vakit harita bulunduğunuz şehre göre düzenleniyor, bu da oyun deneyimini etkiliyor. Dünya haritasının interaktif olması ayrı bir hoşuma gitti. Olayları gerçek zamanlı olarak görüp o noktaya birliklerimizi yönlendirebiliyoruz. Birlik demişken, oyun esnasında sadece paralı askerleri yönetebilsek de helikopter ve diğer araçlarla havadan da destek alıyoruz.

Tepe kamera açısından oynanış sunan yapımda savaş esnasında askerlerinizi yönetmek için çaba sarf etmeniz gerekmiyor. Tek parmakla rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Oyun alanında alt köşede kullanabildiğiniz silahlarınız, üstte de yönettiğiniz askerin sağlık durumu ve öldürdüğünüz zombilerin sayısını görüyorsunuz.

Erkan Calp

Global Outbreak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
173 MB DOSYA BOYUTU

Global Outbreak, iPhone ve iPad'de oynanabilir zombi temalı 3D shooter oyunu.

Global Outbreak, zombi temalı 3D shooter oyunu olarak iOS platformunda yerini alıyor. Dünya geneline yayılan, insanları zombi mutanta dönüştüren virüsü durdurmak için mücadele veriyoruz. Hava desteği de alarak zombi mutantları yeryüzünden temizliyoruz.

Hem iPhone hem de iPad’de kolay oynamayı mümkün kılan yenilikçi kontrol sistemine sahip zombi temalı arcade oyunda gerçek harita üzerinden ilerliyoruz. Dünya haritasını açtığınızda da göreceğiniz üzere her yer ölümcül virüsün etkisi altında. Global Outbreak’i diğer zombi oyunlarından ayıran noktası da burada ortaya çıkıyor. GPS bağlantınızı aktif ettiğiniz vakit bulunduğunuz şehre göre oyun düzenleniyor, o alana yönelik koruma oluşturuyorsunuz. Gerek paralı askerlerden oluşan mini ordunuzla gerekse de helikopterlerle zombi mutantları yok ediyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak

    DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Dictator: Outbreak

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Global Assault

    Global Assault, özellikle RPG oyunlarından keyif alan kullanıcıların denemesi gereken yapımlardan biri.
  • COVID: The Outbreak

    COVID-19'a karşı dünyanın güvenliğini sağlayabilir misin?
  • Global Defense: Zombie War

    Global Defense: Zombie War, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur.
  • War Planet Online: Global Conquest

    War Planet Online: Global Conquest (Dünya Hakimiyeti), Gameloft'un Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir MMO savaş oyunu.
  • Haber Global

    Güncel haberleri yakından takip etmek istiyorsanız Haber Global uygulamasını indirebilirsiniz.
  • Global War

    Strateji dünyasına katılacağız.