Glory Warrior: Lord of Darkness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
275 MB DOSYA BOYUTU

Glory Warrior: Lord of Darkness bolca aksiyon içeren bir mobil RPG oyunudur

Glory Warrior: Lord of Darkness gerçek zamanlı savaş sistemine sahip olan ve bolca aksiyon içeren bir mobil RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG olan Glory Warrior: Lord of Darkness'de fantastik bir hikaye konu alınıyor. Oyunumuzun hikayesi karanlıklar lordunun krallığımızı istila etmek ve kaosa sürüklemek için cehennemin hizmetkarlarını dünya üzerine salmasıyla başlıyor. Şeytani yaratıklar ve canavarlar etraftaki herşeyi yakıp yıkarken bize düşen görev karanlıklar lordunun ordularıyla yüzleşmek ve şeytani lordu yok ederek bu dünyayı kurtarmak.

Glory Warrior: Lord of Darkness'de bize verilen görevlerde farklı zindanları keşfediyoruz ve bu zindanların derinliklerinde bölüm sonu canavarlarıyla karşılaşarak bize savaşımızda yardımcı olacak büyülü silahlar ve zırhlar gibi eşyalar peşinde koşuyoruz. Düşmanları yok ettikçe ve görevleri tamamladıkça seviye atlayabilmekteyiz ve kahramanımıza yeni yetenekler kazandırarak onu geliştirebilmekteyiz. Hack & slash yapısına sahip oyunun kontrolleri oldukça kolay, grafikler ise tatmin edici bir kalite sunuyor. 

Can Erdil Şentürk

Glory Warrior: Lord of Darkness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
353 MB DOSYA BOYUTU

Glory Warrior: Lord of Darkness mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Glory Warrior: Lord of Darkness fantastik bir hikayeyle bol aksiyonu birleştiren bir mobil RPG oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabeltlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz aksiyon RPG türünde bir rol yapma oyunu olan Glory Warrior: Lord of Darkness'da kaosa sürüklenmek üzere olan bir krallığa konuk oluyoruz. Oyunumuzun hikayesi cehennemden gelen ordulara komuta eden karanlıkları lordunun bu krallığı istila etmeye karar vermesiyle başlıyor. Emrindeki şeytani yaratıkları ve canavarları bu dünyaya salan karanlıklar lordunu durdurmak için ise birkaç kahraman gönüllü oluyor. Biz de bu kahramanlardan biri olarak oyuna dahil oluyoruz.

Glory Warrior: Lord of Darkness'de zindanlara dalarak düşmanlarımızla savaşıyoruz ve bize verilen görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bu işi başardıkça tecrübe puanı kazanmaktayız. Tecrübe puanları birikince seviye atlayabiliyor ve yeni yetenekler öğrenebiliyoruz. Zindanlarda karşılaşacağımız bölüm sonu canavarları bize büyülü silah ve zırhlar gibi ödüller kazandırabiliyorlar.

Glory Warrior: Lord of Darkness'ın hack & slash yapısındaki savaş sistemi oldukça hızlı şekilde düşmanlarınızla çarpışmanıza izin veriyor. Gerçek zamanlı savaş sistemine sahip olan oyunun kontrolleri de oldukça basit.

Glory Warrior: Lord of Darkness'in grafikleri görebileceğiniz en yüksek kaliteli mobil oyun grafikleri olmasa da tatmin edici bir kalite sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Forge of Glory

    Forge of Glory, Android cihazlarda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Chains of Darkness

    Chains of Darkness, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • LEGO The Lord of the Rings

    LEGO The Lord of the Rings mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Blade Bound: Hack'n'Slash of Darkness Aksiyon RPG

    Farklı savaş stilleri oluşturabileceğiniz ve onlarca farklı karakteri kullanarak aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Lord of Estera

    Android için kart ve rol oyunudur.
  • Darkness Survival

    Darkness Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Dream Warrior

    Dream Warrior mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu