GLWiz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
925 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

TV izleme keyfini yaşayabileceğiniz bir uygulama

GLWiz, telefon üzerinden televizyon kanallarını takip etmenizi sağlayan bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça kolay ve işlevsel bir uygulama olarak nitelendirebileceğim GLWiz ile yüzlerce kanalı izleyebiliyorsunuz.

Android cihazlarınızdan televizyon keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz bir uygulama olan GLWiz, dünyanın farklı bölgelerindeki kanalları takip etmenize olacak sağlıyor. Başta Türk kanalları olmak üzere 5 farklı dilde yayın yapan kanalları takip edebileceğiniz uygulama, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulamadır. Televizyon izlemeyi sevenlerin beğenerek kullanabileceğini düşündüğüm GLWiz, yüksek hızlı canlı yayın keyfini sizlerle buluşturuyor. Dünyanın her yerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir uygulama olan GLWiz, sizleri bekliyor. Kolay arayüzü ve kullanılışıyla da ilgi çeken GLWiz'i sakın kaçırmayın.

GLWiz uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

GLWiz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Televizyon izleme uygulaması

GLWiz, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir canlı TV izleme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek hızlı bağlantı ile yüzlerce televizyon kanalını ücretsiz bir şekilde takip edebileceğiniz uygulama mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulamadır.

Telefonlarınızdan televizyon izleme keyfi yaşamak istiyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir uygulama olan GLWiz, kolay kullanımı ve işlevsel özellikleriyle dikkat çekiyor. Yüzlerce televizyon kanalını ücretsiz olarak takip edebileceğiniz uygulama ile yüksek hızlı yayınlara dahil olabiliyorsunuz. Dünyanın dört bir yanından dilediğiniz kanalı takip etmenize olanak sağlayan GLWiz, aynı zamanda Türk kanallarını da bünyesinde barındırıyor. 5 farklı ülkenin kanallarına sahip olan  GLWiz, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulama diyebilirim. Kolay arayüzü ve kullanılışıyla da ilgi çeken GLWiz'i sakın kaçırmayın.

GLWiz uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Çanak TV

    Çanak TV İzle, Android telefondan mobil canlı TV kanallarını full HD kalitede izleme keyfi yaşatıyor.
  • Mobil Canlı Tv

    Mobil Canlı Tv İndir Android: Canlı TV izleme programı ile film, dizi, spor, eğlence kanallarını telefonunuzdan HD kalitede izleyebilirsiniz.
  • FOX TV APK

    FOX TV APK Android uygulaması, canlı TV izleme seçeneğiyle sevdiğiniz dizileri, programları cebinizden izleme rahatlığı sunar. Yayın akışını da takip edebilirsiniz.
  • TV 360

    TV 360 uygulaması ile programların geçmiş yayınlarını ve canlı TV yayınlarını kolayca izleyebilirsiniz.
  • Sat-7 Türk

    Sat-7 Türk uygulaması, akıllı telefonlarınızdan canlı yayınları seyretme imkanı sunuyor.
  • TRT İzle

    TRT İzle uygulaması ile canlı yayınları ve diğer içerikleri dilediğiniz yerden izleyebilirsiniz.
  • beIN CONNECT (Digiturk Dilediğin Yerde)

    beIN CONNECT (Digiturk Dilediğin Yerde) Android: Canlı TV, en yeni Türkçe dublaj & altyazı filmler, yerli ve yabancı diziler, Lig TV maçları Android telefonunuzda
  • Mobil Tv İzle

    Mobil Tv İzle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir TV izleme uygulamasıdır.