Gmail

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
88,928 TOPLAM İNDİRME
88 MB DOSYA BOYUTU

Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.

Gmail, Google’ın popüler e-posta servisine ait Android uygulamasıdır. Bu uygulama ile eğer bir Gmail kullanıcısıysanız rahatlıkla e-postalarınızı kontrol edebilir ve diğer işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Google'ın başarılı uygulamalarından bir tanesi olan Gmail, sadece mail gönderimi ve alımında değil aynı zamanda kişisel sohbetleri de kullanıcılara sunuyor.

İster birebir sohbet edin, isterseniz de grup sohbetleri oluşturun. Sade tasarımı ile beğenileri toplamaya devam eden uygulama, milyonlarca kullanıcı tarafından iş dünyasında ve kişisel alanda kullanılmaya devam ediliyor.

Gmail uygulaması ile akıllı telefon ve tablet üzerinden gelen e-postalarınıza ait bildirimler alabilir, e-postalarınızı okuyabilir ve cevaplayabilirsiniz. E-postalarınızı arşivlemenize de olanak sağlayan uygulama ile Gmail üzerinden ihtiyacınız olan hemen her işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Gmail İndir

Yıllar geçtikçe gelişmeye devam eden mail uygulaması, spam, kimlik avı, dolandırıcı ve kötü amaçlı yazılımlardan sizi koruyarak, otomatik olarak engelleme imkanı sunar. Bu sayede herhangi bir kötü amaçlı maili görmemiş olursunuz.

Yanlışlıkla gönderdiğiniz e-postaları geri alabildiğinizi biliyor muydunuz? Mesajlarınızın alıya ulaşmadan hemen önce geri çekebilir ve sıfırlayabilirsiniz. Bu sayede yanlış tıklamalardan korunmuş ve daha kontrollü bir deneyim yaşarsınız. Tüm bunların yanı sıra e-postalara otomatik akıllı cevaplar da verebilirsiniz. Akıllı yanıt önerileri sayesinde hızlıca yanıt verebilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Birden çok hesap arasında anında geçiş yapmanıza olanak tanıyan Gmail uygulamasını indirin ve e-posta işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirin.

Onur Şendere

Gmail

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13,199 TOPLAM İNDİRME
8.8 MB DOSYA BOYUTU

Popüler e-posta uygulamaları arasında yerini alan Gmail, iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir uygulamadır.

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz Gmail uygulamsı, e-posta işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz kapsamlı bir uygulamadır. E-posta gönderebilir, gelen e-postaları alabilir ve diğer tüm özelliklerden yararlanabilirsiniz. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan bu uygulama, bazı yanlışlıkları da gidermeye imkan tanıyor. Yanlışlıkla gönderdiğiniz e-postaları anında geri alabilir ve sorunları giderebilirsiniz.

E-posta gönderiminin yanı sıra kullanıcılarla özel sohbetler kurabilir ve adeta bir mesaj uygulaması gibi iletişim kurabilirsiniz. Özel ve birebir sohbetler haricinde grup sohbetlerine katılabilir veya kullanıcılarla yeni bir grup kurabilirsiniz. İş dünyasında ve kişisel kullanımda işinize çok yarayan Gmail, çeşitli güvenlik ihtiyaçlarınızı karşılayacak düzeydedir.

Gmail İndir

Spam, dolandırıcılık ve kötü amaçlı yazılımları otomatik engelleme seçenekleri sayesinde kendinizi güvene alabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra hesaplarınız arasında geçiş yapabilir ve farklı hesaplarınızı yönetebilirsiniz.

Siz de Gmail indirin ve e-posta işlemlerinizi kullanıcı dostu arayüz sayesinde rahatlıkla gerçekleştirin.

Gmail Uygulaması Özellikleri

  • E-posta işlemleri
  • E-posta gönderimi ve gelen kutusu
  • Güvenlik seçenekleri
  • Farklı hesaplar arasında geçiş
  • Özel ve grup sohbetleri
  • Akıllı e-posta yanıtları
  • Kullanıcı dostu arayüz
Onur Şendere

Gmail

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,857 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Gmail, Windows Phone için en iyi Gmail uygulamasıdır.

Gmail, Windows Phone için resmi olmayan Gmail uygulamasıdır. Kullanımı kolay arayüze sahip bu uygulama, Gmail’in tüm özelliklerini kullanmanıza imkan tanır. Yeni bir e-posta oluşturabilir, e-postalarınız ve kişileriniz üzerinde düzenleme yapabilir, binlerce e-postanız içerisinden aradığınız e-postayı kolayca bulabilir, e-postalarınızı, taslaklarınızı ve kişisel etiketlerinizi yönetebilirsiniz.

Windows Phone Mağazası’ndaki en iyi Gmail uygulaması diyebileceğimiz kullanışlı bu uygulama ile yapabilecekleriniz:

• Kolay gezinme için geri, ileri, yenileme düğmeleri
• Gelen e-postaları okuma
• Yeni e-posta oluşturma
• E-postaları silme, arşive alma, işaretleme
• Kişileri yönetme
• Arama
• Yeni Gmail hesabı oluşturma

Erkan Calp

Gmail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
137,301 TOPLAM İNDİRME

Dünyanın en büyük web tabanlı e-posta sistemlerinden birisini hala denemediyseniz artık sıra sizde.

Geçtiğimiz yıllar içinde kimi e-posta servisleri ya kendilerini geliştirmek zorunda ya da tamamen kepenk kapatmak zorunda kaldılar. Bilgisayarlara yüklenen e-posta yazılımları aracılığıyla sağlanan e-postalar uzun zamandır web uygulamaları şeklinde de kullanıcıların hizmetine sunuluyor.

Her ne kadar belli başlı birkaç adet büyük e-posta servisi piyasada başarılı bir şekilde faaliyet gösterse de kullanıcılar ilk kez girdikleri servisleri değiştirmekten hoşlanmadıkları için diğer alternatifleri kaçırabiliyorlar.

Gmail şu anda dünyanın en büyük web tabanlı e-posta servislerinden birisi olmasına rağmen kullanıcı alışkanlıkları nedeniyle büyük bir kesimin de hiç denemediği ya da denemeye çekindiği bir servis.

Gmail’in sunduğu belli başlı avantajlar şu şekilde:
- 7.5 GB posta depolama alanı
- Bol ve güzel tema seçenekleri
- Hızlı ve kolay arayüz
- Etiketleme seçenekleri
- Eklenti desteği
- Geniş seçenekler menüsü
- Anlık mesajlaşma servisi
- Mobil yazılım desteği


Bütün bu avantajlar Gmail’i kullanımı en rahat e-posta seçeneklerinden birisi haline getiriyor. Ayrıca web uygulamaları üzerinden posta gönderip almayı sevmeyen kullanıcılar dilerlerse POP/IMAP destekli e-posta yazılımlarını kullanarak da e-posta alıp gönderebilirler. Ayrıca mobil Gmail uygulamalarını da edinerek e-posta hesaplarınızı çok daha kolay kontrol edebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gmail Go

    Android e-posta uygulaması Gmail'in hafif ve hızlı sürümü
  • Hangouts Chat

    Google Hangouts Chat uygulamasını indirin, iş arkadaşlarınızla iletişimde kalın.
  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • Bip Ekip

    Bip Ekip uygulaması, çeşitli sektörlerde telsiz olarak kullanılabilen bir uygulama olarak öne çıkıyor.
  • Moxtra

    Moxtra uygulamasını kullanarak iş arkadaşlarımızla daha verimli bir şekilde iletişim kurabiliyoruz.
  • Boomerang

    Android telefon ve tabletleriniz için alternatif bir Gmail uygulaması arıyorsanız Boomerang kesinlikle hoşunuza gidecektir.
  • Astro: AI meets Email

    Astro: AI meets Email, Android işletim sistemi kullanan akıllı cihazlar üzerinde kullanılabilecek bir e-posta istemcisidir.
  • MindMeister

    Takım çalışmasına uygun ve bir fikri geliştirebilmek için üzerinde yoğunlaşabileceğiniz, sistem analizi yapabileceğiniz ve iş geliştirme adımlarını görselleştirebileceğiniz proje yönetim uygulamasıdır.