GNÇ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
8,085 TOPLAM İNDİRME

GNÇ (gnctrkcll) uygulaması ile Genç Turkcell kampanya ve fırsatları anında cebinizde.

GNÇ (gnctrkcll), sadece Genç Turkcell abonelerinin faydalanabildiği bir mobil uygulamadır. Turkcell hesabınıza giriş yaparak Turkcell’in size sunduğu avantajlardan yararlanabilir, kampanyaları takip edebilirsiniz.

Turkcell’in 26 yaş altı abonelerine sunduğu, çeşitli fırsatlar içeren servisi GNÇ’nin eğlence ve fırsatlarını artık Android akıllı telefonunuzdan takip edebilirsiniz. Sadece gnçtrkcll üyelerine sunulan ayrıcalıklardan faydalanmanı sağlayan rozetler, arkadaşlarınızla toplanıp birlikte kazanabileceğiniz ödüller, hediyeler… Bunların yanı sıra kampanyalarla ilgili kafanıza takılan her türlü soruya anında yanıt bulabileceğiniz Gencaver adlı canlı destek ekibi sizler bekliyor. Tabii ki gnçtrkcll hattınızla ilgili tüm detaylara da ulaşabileceksiniz.

GNÇ, Genç Turkcell abonelerine yönelik bir hizmet olduğundan uygulamadaki tüm içeriklere ulaşabilmeniz için bir gnçtrkcll üyesi olmanız zorunludur. Eğer üye değilseniz doğrudan uygulama içerisinden üyeliğinizi başlatabilir ve sadece size özel fırsatlardan hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Erkan Calp

GNÇ

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
644 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

GNÇ (gnctrkcll) uygulaması ile Genç Turkcell abonelerine sunulan fırsat ve kampanyaları kolaylıkla takip edebilir, yararlanabilirsiniz.

Bir Turkcell abonesi iseniz, 26 yaş altındaysanız ve de eğlenmeyi seviyorsanız GNÇ (gnctrkcll) uygulaması tam size göre. Sadece gnçtrkcll abonelerine sunulan kampanyalar, yeni fırsatların önünü açan rozetler, fırsatlar, hediyeler, ödüller ve dahası iPhone'unuzda.

GNÇ uygulaması ile fırsat ve kampanyaları daha yakından takip edebilecek, fırsat ve kampanyaları kullanarak arkadaşlarınızla doyasıya eğlenmenin keyfini süreceksiniz. Kampanyalarla ilgili kafanıza bir şey mi takıldı? Gencaver’den her konuda destek alabileceksiniz. Gnçtrkcll hattınızı inceleyerek, internet, mesaj ve konuşma paketinizi gözden geçirebileceksiniz.

Gnçtrkcll’in fırsat ve avantajlarla dolu dünyasına henüz giriş yapmadıysanız doğrudan uygulama üzerinden Turkcell numaranızı ve şifrenizi girerek başvurunuzu yapabilir, gnçtrkcll abonesi olabilirsiniz.

GNÇ (gnctrkcll) Özellikleri:

  • Sadece GNÇ'lilere sunulan fırsat ve kampanyalar
  • Yeni fırsatlara merhaba dedirten rozetler
  • Gnctrkcll hattınızla ilgili tüm detaylar
  • Çeşitli ödül ve hediyeler
  • Her türlü sorunuzu anında yanıtlayan canlı destek
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Roku

    Roku kanalı ile film listenizi özelleştirin.
  • Stick with Android

    Stick with Android, Android platformuna bağlılığınızı gösterebileceğiniz eğlence uygulaması.
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.
  • Vidivodo

    Vidivodo, Android cihazlarınızda birbirinden güzel videoları izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.