Go! Guitar

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
236 TOPLAM İNDİRME
23.4 MB DOSYA BOYUTU

Go! Guitar, gitar çalmaya meraklı olan fakat bir gitar sahibi olmayan mobil cihaz kullanıcılarına gitar çalma fırsatı sunan yararlı ve eğitici bir iOS uygulamasıdır.

Go! Guitar, iPhone ve iPad'lerinizi bir gitara dönüştürecek olan ücretsiz ve eğlenceli bir iOS uygulamasıdır. Eğer boş vakitlerinizde yada evde kafa dinlerken gitar çalmak istiyorsanız artık mobil cihazlarınızı kullanarak bunu yapabilirsiniz.

Gitar çalanların bir çoğu bu hobiyi genç yaşlarında edinir. Daha sonra gittikçe ustalaşarak bir anda kendi işleri haline dönüşüverir. Bazı gitaristler için ise sadece kendi ve dostlarının eğlence günlerinde çalarak keyif alırlar. Bu uygulama da tamamen bunu sağlamak için. İster tek başınızayken ister arkadaş grubu içerisinde gitar çalarak ortamaı hareketlendirebilir yada duygusallaştırabilirsiniz.

Gitar çalma esnasında akorları dilediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz. Uygulama üzerinde ücretsiz olarak klasik gitar sunulmaktadır. Elektronik veya bass gitara ilgi duyuyorsanız uygulama üzerindeki mağazadan ücret karşılığında satın alabilirsiniz.

Profesyonel olarak kaydedilen 4 farklı ses paketi ile birlikte gelen uygulama ile kendi şarkılarınızı çalarken aynı zamanda kaydedebiliyorsunuz. Gitar çalmaya oldukça elverişli arayüz sayesinde ise adeta kendinizi gerçek gitar çalıyor gibi hissedebilirsiniz.

Ücretsiz olarak yararlanabileceğiniz başarılı gitar çalma uygulamalarından bir tanesi olan Go! Guitar'ı indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • guitarism - pocket guitar

    guitarism - pocket guitar gerçekçi seslere sahip bir gitar çalma uygulamasıdır
  • Coach Guitar

    Gitar çalmayı öğrenmek istiyorsanız, Coach Guitar uygulamasındaki eğitim içeriklerini inceleyebilirsiniz.
  • Ultimate Guitar Tabs

    Ultimate Guitar Tabs uygulaması ile yüz binlerce tab ve akora çevrimdışı erişebilirsiniz.
  • Real Guitar Free

    Real Guitar Free, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğiniz en iyi ve en gerçekçi gitar simülasyonlarından bir tanesidir.
  • Guitar Tuner

    Guitar Tuner uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca gitar akordunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
  • Guitar - real games &lessons

    İstediğin gitarı seç ve çalmaya başla.
  • GuitarTuna

    Guitar Tuna, ücretsiz olarak sunulan ve kapsamlı özellikleriyle dikkat çeken bir akort uygulaması olarak beğeni topluyor.
  • Beat Maker Go

    Beat Maker Go: Elektronik müzik ve ritim. Müzik yapmak için bilgisayara ihtiyacınız yok!