Go Home Dinosaurs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Birbirinden farklı bölümlerin ve haritaların bulunduğu oyunda, barbekü partimize saldıran dinozorları saf dışı bırakmaya çalışıyoruz.

Go Home Dinosaurs ücretsiz olarak indirebilecğeiniz eğlenceli bir kule savunma oyunudur. Birçok oyunsever tarafından beğenilerek oynanan Go Home Dinosaurs eğlenceli grafikleriyle her ne kadar çocuklara hitap ediyormuş gibi görünse de her yaştan kullanıcı tarafından keyifle oynanabilir.

Grafiklerden bahsetmişken, oyunda muhteşem 3 boyutlu grafikler ve bu grafikleri destekler nitelikte tasarlanmış harika ses efektleri yer alıyor. Go Home Dinosaurs'ta adından da anlaşılacağı üzere dinozorlar ile mücadele ediyoruz. Barbekü partisi sırasında saldıran Todd Rex isimli dinozoru kovmaya ve iyi pişmiş etlerimizi ele geçirmesine engel olmaya çalışıyoruz.

60 adet bölümün bulunduğu oyunda farklı dünyalarda mücadele ediyoruz. Sayıların bu denli yüksek olması oyunun bir süre sonra sıkıcı olmasını engelliyor ve daha çeşitli bir deneyim sunuyor. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız türden güçlendiricilerin de unutulmadığı oyunda bunları toplayarak rakiplerimize karşı avantaj elde edebiliyoruz.

Vejeteryan mısınız? O halde barbeküdeki etleri sebzelerle değiştirebilirsiniz. Fakat bu dinozor için pek bir fark yaratmayacak ve yine size saldırmaya çalışacaktır. Çocuksu yönü ağır basan Go Home Dinosaurs son derece keyifli bir oyun ve tüm oyunseverlere tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hitman GO

    Hitman GO, Ajan 47 adında bir suikastçiyi yönettiğiniz sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
  • Mr. Go Home

    Çeşitli engelleri aşarak ve yüksek duvarlardan atlayarak hedefe doğru yol alacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Lara Croft GO

    Lara Croft GO mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sıra tabanlı bir macera oyunudur
  • Vlogger Go Viral

    Vlogger Go Viral, ünlü bir Vlogger olmaya çalıştığınız sürükleyici bir iOS oyunu.
  • Clash & GO: AR Strategy

    Uzaydaki asteroit tabanınızı kontrol edin ve saldırıya geçin.
  • Super Stems

    Stratejik masaüstü oyunları sevenler için iOS cihazlarında ücretsiz olan Super Stems, satranç ve go gibi oyunların havasını mobil platforma taşıyor.
  • Go!Go!Go!:Racer

    Go!Go!Go!:Racer sonsuz koşu türünde bir yarış oyunudur
  • Pokemon GO

    Pokemon GO, iPhone ve iPad cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.