Go Plane

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME

Güdümlü füzelerden ne kadar kaçabilirsiniz?

Go Plane, hayatta kalma üzerine kurulu uçak oyunu. Güdümlü füzelerden kaçmak için tüm hünerlerimizi sergilememizi isteyen oyunda tempo hiç düşmüyor. Android telefonunuzda uçak oyunlarına yer veriyorsanız, bu oyunu kesinlikle indirip oynamalısınız.

Görsellerinden ziyade oynanışa odaklanmanızı istediğim, arcade tarzında süper eğlenceli bir uçak uçurma oyunu. Oyunda hangi uçaktan hangi yönden geldiğini bilmediğiniz füzelerden kaçarak puan topluyorsunuz. Kanatlarınıza değdiğinde sizi paramparça yapacak füzelerin bir sonu yok. Dolayısıyla puan odaklı, her defasında kendi rekorunuzu kırmaya çalışacağınız bir uçak oyunu. Düşman uçakların da olmaması oyunu bir noktadan sonra sıkıcı yapıyor.

Erkan Calp

Go Plane

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
119 MB DOSYA BOYUTU

Güdümlü füzelerden kaçmalısınız.

Go Plane, hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz uçak oyunu. Düşman uçakların fırlattığı onlarca güdümlü füzeden kaçmaya çalıştığınız oyunda hata yapma lüksünüz yok. Ekranın yanlış noktasına dokunursanız anında paramparça oluyorsunuz.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan uçak oyununda mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Güdümlü füzeleri şaşırtmak için havada yapmadığınız numara kalmayacak. Daha da kötüsü füzelerden kaçmanın bir sonu yok. Sizi düşene kadar gelmeye devam ediyorlar. Füzelerden biri çarptığı anda işiniz bitiyor ancak ekstra canınız varsa puan kaybı yaşamadan devam edebiliyorsunuz. Oyunun kötü yanı da burada kendini gösteriyor. Her öldüğünüzde reklamlarla karşılaşıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aero Smash

    Retro uçak savaş oyunu
  • After Burner Climax

    SEGA, uçak savaş oyunu ile bizlerle
  • Gökyüzü Savaşçıları 3D (Sky Fighters) APK

    Sky Fighters APK, uçak savaş oyunları hayranlarına tavsiye Android oyunudur. Gökyüzü Savaşçıları 3D APK arcade oynanış sunan uçak oyunları sevenler içindir.
  • Wings of Steel

    Aksiyon yüklü hava muharebe oyunu
  • Exoplanets: The Rebellion

    Android cihazınızda arcade salonlarının klasiklerini yaşatan yeni ve ücretsiz bir uçak savaşı oyunu oynamak istiyorsanız Exoplanets: The Rebellion hoşunuza gidecektir.
  • Final Dogfight

    Düşman uçaklarından kaçarken görevleri tamamlayın.
  • Warplanes: WW2 Dogfight

    Kendi eğittiğiniz pilotlarla zorlu görevlere katılın.
  • Modern Warplanes APK

    Modern Warplanes APK Android oyununda modern savaş uçaklarıyla savaşıyorsunuz. Uçak savaş oyununda aksiyon hiç dinmiyor!