GoalAlert

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME

En hızlı ve kullanımı kolay futbol uygulaması

GoalAlert, Android platformunda en hızlı futbol uygulaması olarak öne çıkıyor. Süper Lig, La Liga, Avrupa Ligleri, Bundesliga ve diğer heyecan verici ligleri dilediğiniz yerde takip etmenizi sağlıyor. Canlı maç sonuçları, canlı skorlar, puan tablosu, fikstür, maçın golleri ve daha fazlası tek bir uygulamada. Hem indirmesi ücretsiz ve Türkçe dil desteğiyle geliyor.

Maçı canlı olarak izlemenin keyfi elbette başka ancak bazen canlı izleme şans bulamıyoruz. PC veya televizyon başında olamadığımız vakit o anda telefondan da izleme imkanımız yoksa GoalAlert gibi o gün oynanan maçları canlı takip edebileceğimiz, canlı maç sonucunu görebileceğimiz, futbol uygulamaların büyük yararı oluyor. Maç kaç kaç bitti? Golleri kim attı? Puan durumu ne oldu? Hepsini alabiliyorsunuz.

Diğer futbol uygulamalarından farklı olarak gereksiz bilgi ve istatistiklerle boğmayan GoalAlert, diğer canlı skor ve haber uygulamaları arasında en hızlısı.

Erkan Calp

GoalAlert

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Maçları canlı takip edin.

GoalAlert, maçı izleyecek vakit bulamadığınızda maç sonucunu canlı olarak takip etmek için kullanabileceğiniz en iyi uygulamalardan biri.

iPhone, iPad ve Apple Watch desteği sunan en hızlı futbol uygulaması olarak öne çıkıyor. Canlı skorlar, puan durumu, fikstür, goller dahil her şey bu uygulamada. Üstelik gereksiz istatistiklerden arındırılmış; göz yormayan bir arayüze sahip.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla dikkat çeken futbol uygulamasıyla Süper Lig, İngiltere Ligi, La Liga, Bundesliga ve diğer Avrupa liglerinin maçlarını canlı olarak takip etme şansı bulacağınız uygulamasında gereksiz hiçbir bilgi yer almıyor. Sadece canlı maç sonuçlarını görebileceğiniz bir futbol uygulaması arıyorsanız GoalAlert tam da size göre.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Footy Ball: Pass Pass Soccer

    Bu futbol oyununda kurallar yok, oyuncular hiç yorulmuyor.
  • Kings of Soccer

    Yıldızların buluştuğu multiplayer futbol oyunu
  • Strike: Free Kick Football

    Orta saha çizgisinden gol bulmaya çalışıyoruz.
  • beIN Sports

    beIN Sports uygulamasıyla tüm spor müsabakalarının videolarını ve spor haberlerini takip edebilirsiniz.
  • Total Soccer

    Keyifli futbol deneyimi sunan harika bir mobil oyun
  • Match MVP Neymar JR

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir mobil futbol oyunu
  • Football Cup Superstars

    Rakiplerinize diz çöktürebileceğiniz harika bir futbol mücadelesi