GoArt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
196 TOPLAM İNDİRME

GoArt, sanatsal filtreleri kullanımınıza sunan bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

Sanatsal filtreleri kullanımınıza sunan bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan GoArt, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz harika bir uygulamadır. Fotoğraflarınızı sanat tablolarına dönüştürmenizi sağlayan GoArt, oldukça güzel işler ortaya koyuyor.

Yapay zeka teknolojisine sahip bir şekilde karşımıza çıkan GoArt, fotoğraflarınıza sanatsal filtreler uygulayabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme aracıdır. Uygulama ile akıllı filtreler uygulayabiliyor ve fotoğraflarınıza renk katabiliyorsunuz. Farklı boyama stillerine sahip fotoğrafları elde etmenizi sağlayan uygulama aynı zamanda yüksek çözünürlüklüğe de destek veriyor. Yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz uygulama ile kendi başınıza da düzenlemeler yapabiliyorsunuz. Filtrelerin yoğunluğunu ayarlayabiliyor ve hangi noktalarda daha fazla etki olacağına karar verebiliyorsunuz. Tamamen kullanıcı dostu bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan GoArt ile resim düzenlemek oldukça kolay. Onlarca farklı filtresi ve 10 milyon pixel desteğiyle GoArt güçlü bir uygulama olarak nitelendirilebilir.

2880*2880 pixele kadar fotoğraflarınıza destek veren GoArt'ı hemen indirmeli ve fotoğraflarınızı düzenlemelisiniz. Fotoğraflara ayrı bir renk katan GoArt'ta elde ettiğiniz fotoğrafları anında sosyal medya uygulamalarınızda paylaşabiliyor ya da telefonunuza kaydedebiliyorsunuz.

GoArt uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

GoArt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
35.5 MB DOSYA BOYUTU

GoArt, sanatsal filtreleri kullanımınıza sunan harika bir fotoğraf düzenleme uygulaması olarak dikkat çekiyor.

GoArt, iPad'leriniz ve iPhone'larınızda kullanabileceğiniz harika bir fotoğraf düzenleme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Sanatsal filtreleri kullanımınıza sunan uygulama ile harika fotoğraflar elde edebiliyorsunuz.

Oldukça güzel işler ortaya koyan bir fotoğraf düzenleme uygulaması olarak dikkat çeken GoArt, sahip olduğu sanatsal filtrelerle resimlerinizi sanat tablolarına dönüştürebiliyor. Kısa sürede harika fotoğraflar elde etmenizi sağlayan GoArt ile gelişmiş özelliklere sahip oluyor ve canlı fotoğraflar oluşturabiliyorsunuz. Yapay zekaya sahip olan uygulama fotoğraflarınızı akıllı bir şekilde dönüştürebiliyor ve harika sanat tabloları olarak size geri sunuyor. Yüksek çözünürlüklü fotoğraflarınıza da destek veren uygulama ile farklı filtreler kullanabiliyorsunuz. Eğer uygulamanın dönüştürme işleminden memnun kalmazsanız devreye siz girebiliyor ve yoğunluğu parmağınızla ayarlayabiliyorsunuz. Tamamen kendi zevklerinize göre fotoğraflar elde etmek için GoArt'ı mutlaka denemelisiniz. 

Güçlü özelliklere sahip olan GoArt'da dönüştürdüğünüz fotoğrafları anında diğer sosyal medya uygulamalarınızda paylaşabiliyor ya da telefonunuza kaydedebiliyorsunuz. Fotoğraflarınıza ayrı bir renk katan GoArt'ı sakın kaçırmayın.

GoArt uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında