Godzill.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Godzill.io mobil oyunun çok oyunculu olarak şehri işgal eden dinozorları kovacaksınız.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Godzill.io mobil oyunu, korkusuz oyunculardan oluşan ekibinizle şehri dev yaratıklardan korumaya çalışacağınız heyecan verici bir online aksiyon oyunudur.

Godzill.io mobil oyununda ünlü Hollywood yapımı Godzilla’dan esintileri sonuna kadar göreceksiniz. Serüveniniz boyunca şehri devasa dinozorlara karşı savunmak için elinizden geleni yapmalısınız. Çevrimiçi olarak oynanan oyunda 10 korkusuz birim arasından seçim yapabilirsiniz. Her birimin kendine has yetenekleri olacak. Bu birimlerle dinozora karşı şehri savunacaksınız. Birimlerinizi oyunda ilerledikçe yükseltmelerle geliştirebilirsiniz. Bazen yetenekli bir asker, bazen zırhlı bir araç ya da helikopter olarak canavara saldırabilirsiniz.

Oyunda kurduğunuz ekiple her daim kontak halinde olun ve gerektiğinde ekibe liderlik edin. Dev dinozorlara karşı hayatı zehir edeceğiniz Godzill.io mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Godzill.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Godzill.io mobil oyununda şehri işgal eden dev dinozorlara karşı gerçek oyunculardan oluşan bir ekiple karşılık vereceksiniz.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Godzill.io mobil oyunu, gerçek oyuncularla kolektif olarak şehri istila eden dev dinozorları pişman edeceğiniz bağımlılık yaratma potansiyeli olan sürükleyici bir online aksiyon oyunudur.

Godzill.io mobil oyununda gerçek oyuncularla çevrimiçi olarak oynayacaksınız. Ancak alışılanın aksine oyuncular birbirlerine karşı değil ekip olarak hareket edecek. Yapay zeka yönetimli dev dinonorlar şehri istila etmiştir. Sizin yapmanız gereken ise ekibinizle beraber koordine olarak dinozoru alt etmek olacak.

Birbirinden yetenekli 10 korkusuz birim arasında seçim yaparak ekibinizi oluşturun. Her birimin farklı özellikleri ve kuvvetleri var. Ancak oyunda ilerledikçe siz ekipmanlarınızı ve elinizdeki imkanları geliştirebilirsiniz. Ekip arkadaşlarınızla her daim kontak halinde olarak dinozorların işini zorlaştırın. Oyunda bir zırhlı aracı, helikopteri ya da usta bir askeri yönetebilirsiniz. Son derece basit kontrol düğmeleriyle akıcı bir oyun deneyimi sunan Godzill.io mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu