Golf Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
858 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Dünyanın dört bir yanından oyuncularla golf oynayın.

Golf Battle, Miniclip’in çok oyunculu çevrimiçi golf oyunu. İster tek ister 6 kişiyi rakip olarak alabildiğiniz golf oyununda klasik modda rahatlarken, hücum modunda ne kadar iyi bir oyuncu olduğunuzu gösteriyorsunuz. Rengarenk grafikleri, farklı oyun modları, multiplayer desteği, saha ve top çeşitliliğiyle mobil platformdaki en iyi golf oyunlarından biri.

Mobil platformda yayınladıkları her oyunla milyonlara ulaşmayı başaran Miniclip’in yeni oyunu golf severlere hitap ediyor. Android telefonunuza ücretsiz indirip, satın alımla uğraşmadan keyifle oynayacağınız online golf oyunu arıyorsanız tavsiye ederim. Sadece gerçek oyuncuların bir araya geldiği golf sahalarında hünerlerinizi sergiliyorsunuz. Karşınıza tek bir kişiyi alabildiğiniz gibi aynı anda 6 kişiyle de mücadele edebiliyorsunuz. Başta da söylediğim gibi iki mod mevcut. Klasik modu seçerseniz mümkün olan en az atışla topu deliğe sokmaya çalışırken, Hücum modunda verilen süre içerisinde olabildiğince fazla isabetli atış yapmaya çalışıyorsunuz. İki modda da başarılı olunca yeni golf ekipmanlarının, sopaların, sahaların kilidi açılıyor.

Erkan Calp

Golf Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
118.7 MB DOSYA BOYUTU

Miniclip bu sefer golf oyunuyla karşımıza çıkıyor.

Golf Battle, dünyanın dört bir yanından gerçek oyuncuların katıldığı golf maçlarına sokuyor. İster birebir ister 6 kişiye kadar birlikte maç yapmanın keyfini süreceğiniz online golf oyunu, iki farklı oyun modu sunuyor. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir ve sadece 118MB yer kaplıyor.

Süper kolay kontrolleriyle her yerde rahatça, keyifle oynayacağınız bir golf oyunu Golf Battle. Farklı türde mobil oyunlarla karşımıza çıkan, her oyunları milyonlarca indirmeye ulaşan nadir geliştiricilerden Miniclip’in mobilde de golf oynamayı sevenlere hazırladığı Golf Battle, adından da tahmin edeceğiniz üzere sadece çok oyunculu (multiplayer) çevrimiçi (online) oynamaya izin veriyor. Grafiklerin süper olmasa da çekici gözüktüğü golf oyununda klasik ve hızlı iki mod içeriyor. Rahatlatıcı mod diyebileceğim Klasik modda en az atışla deliğe sokmaya çalışıyorsunuz. Aceleci mod diyebileceğim Rush modda da süreye karşı yarışıyor, verilen süre içinde olabildiğince top sokmaya çalışıyorsunuz. İlerledikçe yeni topların, sopaların, sahaların kilidi açılıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Cross Golf Battle

    Çöp adamlar golf sahasına indi.
  • Stickman Disc Golf Battle

    Disklerinizi hazırlayın ve Disk Golf maçı deneyimine katılın.
  • Battle Golf Online

    Battle Golf Online, Android platformunda multiplayer oynanış sunan ücretsiz golf oyunu.
  • Golf King - World Tour

    Golf King - World Tour İndir (Android): Mobildeki en iyi golf oyunu
  • Top Golf

    Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir golf oyunu
  • Golf Challenge

    Golf Challenge - World Tour: Heyecanlı golf düelloları
  • Mini Golf MatchUp

    Mini Golf MatchUp arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu