Golf Clash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
262 TOPLAM İNDİRME

Golf Clash, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir golf oyunudur.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz online bir golf oyunu olan Golf Clash'da arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyor ve gerçek zamanlı oyunun tadına varıyorsunuz. 3 boyutlu parkurlarda gerçekleşen oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Golf becerilerinizi tüm dünyaya gösterebileceğiniz bir oyun olan Golf Clash, gelişmiş konrol sistemleri ve harika grafikleriyle dikkat çekiyor. Binlerce aktif oyuncudan dilediğinizle anında golf oyunu oynamanızı sağlayan Golf Clash ile gerçekçi sahnelerde atış yapma deneyimi yaşıyorsunuz. Facebook arkadaşlarınızı davet edebileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyor ve yeteneklerinizi sergileyebiliyorsunuz. Oyunu oynamak ise oldukça basit. Oyunda atış sistemini iyice kavradıktan sonra klasik şekilde topu en az atış ile sokmaya çalışıyor ve skor kartınızı dolduruyorsunuz. Oyun bittiğinde ise en az sayıda atış yapan taraf oyunu kazanıyor. Farklı sopalar ve toplarla oyuna renk katabiliyor, aynı zamanda düzenli aralıklarla dağıtılan ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz.

Oyun sırasında yaptığınız atışları video şeklinde kayıt edebiliyor ve sosyal medya uygulamalarını kullanarak paylaşabiliyorsunuz. Zorlu ve eğlenceli bir golf oyunu olarak nitelendirilen Golf Clash'da rakiplerinizle sohbet de edebiliyorsunuz. Harika özellikleriyle Golf Clash'ı sakın kaçırmayın.

Golf Clash oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Golf Clash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
142 MB DOSYA BOYUTU

Golf Clash, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir golf oyunudur.

Golf Clash, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz online bir golf oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Oyunda arkadaşlarınızla gerçek zamanlı golf oynayabiliyor ve yeteneklerinizi sergileyebiliyorsunuz.

Becerilerinizi tam anlamıyla sergileyebileceğiniz bir oyun olarak karşımıza çıkan Golf Clash, harika görselleri ve gelişmiş atış sistemiyle ilgi çekiyor. Binlerce aktif oyuncuya sahip olan oyunda gerçekçi sahneler eşliğinde golf oynuyor ve yeteneklerinizi sergileyebiliyorsunuz. Mükemmel bir golf deneyimi sunan oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyor ve eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz. Oldukça basit bir oynanışı bulunan Golf Clash'da klasik şekilde topu en az atış ile deliğe sokmaya çalışıyorsunuz. Topa vururken sopanın açısı, rüzgarın şiddeti ve yönü gibi değişkenlere de dikkat etmelisiniz. Zorlu bir oyun olan Golf Clash'ı sakın kaçırmayın.

Gelişmiş kontrol sistemlerine sahip olan oyunda yaptığınız atışları kaydederek sosyal medya uygulamalarıyla paylaşabiliyorsunuz. Zorlu bir golf oyunu olan Golf Clash'ı mutlaka denemelisiniz.

Golf Clash oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Golf King - World Tour

    Golf King - World Tour İndir (Android): Mobildeki en iyi golf oyunu
  • Golf Challenge

    Golf Challenge - World Tour: Heyecanlı golf düelloları
  • Mini Golf MatchUp

    Mini Golf MatchUp arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • Pixel Golf 3D

    Pixel Golf 3D, Android cihazınız üzerinden golf oynayabileceğiniz oldukça başarılı bir spor oyunudur.
  • Let's Golf! 3

    Android Let's Golf! 3 oyunuyla doğayla iç içe golf deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Golf Battle

    Dünyanın dört bir yanından oyuncularla golf oynayın.
  • Top Golf

    Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir golf oyunu
  • Stickman Cross Golf Battle

    Çöp adamlar golf sahasına indi.