GollerCepte 1907

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,555 TOPLAM İNDİRME
5.8 MB DOSYA BOYUTU

GollerCepte 1907 uygulaması ile Fenerbahçe futbol, basketbol ve voleybol takımlarının maçlarını takip edebilir, spor haberlerini okuyabilirsiniz.

GollerCepte 1907, Turkcell tarafından Fenerbahçelilere özel hazırlanmış bir spor uygulamasıdır. Fenerbahçe futbol, basketbol ve voleybol takımlarının karşılaşmalarını takip edebileceğiniz, yurt içi ve dünyadan spor haberlerine ulaşabileceğiniz, takımınızın sosyal ağ hesaplarınızı takip edebileceğiniz, gollerinden anında haberdar olabileceğiniz bu uygulamanın eşi benzeri yok.

Android telefon ve tabletinizde kullanabileceğiniz Turkcell GollerCepte 1907 uygulamasında Fenerbahçe taraftarının ihtiyaç duyacağı her bilgi yer almakta. Gol videoları, güncel kadro, istatistikler, sezon fikstürü, geçmiş maç sonuçları, yaklaşan maçlar, haberler ve çok daha fazlasına yer verilen uygulamada bir de sohbet bulunmakta. Tribün alanında bekleyen diğer Fenerbahçelilerle maç öncesi, sonrası durum değerlendirmesi yapabilir, takımınızın geleceği hakkında konuşabilirsiniz.

GollerCepte 1907 uygulamasında Premium üyeliğe geçerek maç anında gol görüntülerini cebinizden takip edebilirsiniz. Aylık 9,80 TL ödeyerek Fenerbahçe, 4,90 TL ödeyerek Sezonluk Fenerbahçe, 14 TL ödeyerek Full Pakete, 9,90 TL ödeyerek Sezonluk Full Pakete sahip olabilirsiniz.

Erkan Calp

GollerCepte 1907

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
613 TOPLAM İNDİRME
17.5 MB DOSYA BOYUTU

GollerCepte 1907, Fenerbahçe taraftarı için Turkcell tarafından hazırlanmış bir spor uygulamasıdır.

Koyu bir Fenerbahçe taraftarıysanız Turkcell tarafından geliştirilen GollerCepte 1907 uygulaması kesinlikle cebinizde bulunmalı. Takımınızın futbol maçlarının yanı sıra basketbol ve voleybol karşılaşmalarını da takip edebileceğiniz uygulamada bir taraftarın ihtiyaç duyabileceği her şey mevcut.

GollerCepte 1907 uygulamasını iPhone ve iPad’inize yükleyerek takımınızın tüm maçlarını takip edebilir, haberleri okuyabilir, sosyal ağ hesaplarını takip edebilir, en güzel gollerden oluşan videoları izleyebilirsiniz.

Zengin içeriğiyle dikkat çeken uygulamanın ana ekranı 3 bölümden oluşmakta. En üstten haberleri ulaşabilir ve uygulamadan ayrılmadan okuyabilirsiniz. Orta bölümde takımınızın oynadığı maçların (Futbol, basketbol voleybol arasında geçiş yapabiliyorsunuz.) sonucuna bakabilirsiniz. Alt bölümden takımınızın Twitter, YouTube ve Instagram hesaplarına ulaşabilir, neler paylaşıldığına bakabilirsiniz. Bunların yanı sıra yan menüyü açarak Spor Toto Süper Lig tablosuna göz atabilir, dünya ligini takip edebilir, fikstüre bakabilir, kadro ve istatistiklere göz atabilirsiniz.

Fenerbahçe taraftarlarına özel hazırlanan GollerCepte 1907 uygulaması ücretsiz olarak kullanılabilmekte. Ancak maçın tüm gollerini izlemek, videoların internet paketinizden düşmesini engellemek, reklam görmemek için premium üyeliğe geçmeniz gerekmekte.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GollerCepte 1903

    GollerCepte 1903, Turkcell'in Galatasaray taraftarları için hazırladığı zengin içerikli spor uygulamasıdır.
  • GollerCepte 1905

    GollerCepte 1905, Turkcell'in Galatasaraylılara özel hazırladığı spor uygulamasıdır.
  • GollerCepte 1967

    GollerCepte 1967, Turkcell'in Trabzonsporlulara hazırladığı zengin içerikli bir spor uygulamasıdır.
  • GollerCepte Canlı Skor

    GollerCepte Canlı Skor, tüm dünyadan maç sonuçlarını anında cebinize ulaştıran spor uygulamalarından biri.
  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.