GollerCepte Canlı Skor

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
487 TOPLAM İNDİRME
5.5 MB DOSYA BOYUTU

GollerCepte Canlı Skor, tüm dünyadan maç sonuçlarını anında cebinize ulaştıran spor uygulamalarından biri.

GollerCepte Canlı Skor, sadece Spor Toto Süper Lig değil tüm dünyadan canlı skor maç sonuçlarını takip edebileceğiniz bir spor uygulaması. Turkcell tarafından hazırlanan, ücretsiz olarak gelen uygulama ile birçok ligde oynanan maçları canlı olarak takip etmenin yanında oynanacak maçlara, puan tablosuna, videolara göz atabiliyor, diğer taraftarlarla keyifli sohbetler gerçekleştirebiliyorsunuz.

Turkcell’in taraftarlara özel hazırladığı mobil uygulamalardan sonra karşımıza çıkan GollerCepte Canlı Skor, oldukça detaylı hazırlanmış bir spor uygulaması. Maç başladığında, devre arası olduğunda, maç bittiğinde, kart alımlarında, gol olduğunda bildirim almanın yanı sıra maçın hakemi, hava şartları, önemli anları, takım kadroları, istatistikler gibi detaylara ulaşabildiğiniz uygulamada Spor Toto Süper Ligin yanı sıra PTT 1. Lig, İspanya Ligi, İngiltere Ligi, Almanya Ligi, İtalya Ligi, Fransa Ligi, Portekiz Ligi ve Hollanda Ligi karşılaşmalarını takip edebiliyorsunuz.

Futbolla ilgileniyor, maçları her daim izleme fırsatı bulamıyorsanız Android telefonunuza ücretsiz olarak yükleyip kullanabileceğiniz GollerCepte Canlı Skor uygulamasına kesinlikle göz atmalısınız.

Erkan Calp

GollerCepte Canlı Skor

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
7.1 MB DOSYA BOYUTU

GollerCepte Canlı Skor ile dünyanın dört bir yanında oynanan maçların sonuçları anında iPhone'unuzda.

GollerCepte Canlı Skor, dünyanın dört yanında oynanan maçların sonuçlarını anında öğrenebileceğiniz, Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarında atılan golleri izleyebileceğiniz bir spor uygulaması.

Turkcell tarafından futbol hastaları için ücretsiz olarak sunulan GollerCepte Canlı Skor uygulamasının içi dopdolu desem yanlış olmaz sanırım. Süper Lig gol ve videoları, puan durumu ve fikstür, haberler, takım kadroları, maç istatistikleri, anketler ve çok daha fazlasını bulabileceğiniz uygulamada takip edebileceğiniz ligler arasında Spor Toto Süper Ligi, PTT 1. Lig, İspanya Ligi, İngiltere Ligi, Almanya Ligi, İtalya Ligi, Fransa Ligi, Portekiz Ligi ve son olarak Hollanda Ligi yer alıyor.

Filtreleme seçeneği sayesinde tüm maçlar yerine sadece takip ettiğiniz ligde oynanan maçları tek seferde kolaylıkla görebiliyor, o hafta takip edeceğiniz maçlar için bildirimleri açabiliyorsunuz. Maç günü geldiğinde maç öncesi ve sonrası hakem ve takım hakkında düşüncelerinizi diğer taraftarlarla paylaşabiliyorsunuz.

Futbolla yatıp futbolla kalkan, maçları izlemek için yeterli vakit bulamayan herkese Turkcell’in hazırladığı GollerCepte Canlı Skor uygulamasını öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Canlı Skor (Futbol)

    Android için Canlı Skor uygulaması, dört büyüklerin maçlarını canlı olarak takip etmenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • Canlı Skor Android

    Canlı Skor Android ile maç sonuçlarını kolayca takip edebilirsiniz
  • Canlı Skor

    Canlı Skor, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinden maç sonuçlarını anlık olarak takip edebileceğiniz canlı maç sonuçları uygulamasıdır.
  • Fanatik Canlı Skor

    Futbol, basketbol, voleybol ve hentbol maçlarının sonuçlarını Fanatik Canlı Skor uygulamasından öğrenebilirsiniz.
  • Sözcü Skor

    Sözcü Skor uygulamasıyla Android cihazlarınızdan canlı maç sonuçlarını ve son dakika haberlerini anında öğrenebilirsiniz.
  • Nesine APK

    Nesine APK ile canlı skor takibi, canlı maç izleme, spor toto ve iddaa oynayabilirsiniz.
  • İddaa Canlı Skor

    Futbol ve Basketbol maçlarını canlı takip ederek, skorları anında öğrenebilirsiniz.
  • SofaScore Canlı Skor

    SofaScore LiveScore uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan tüm spor dallarını kolayca takip edebilirsiniz.