Google News

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
204 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Yapay zeka destekli haber uygulaması: Google News

Google News (Google Haberler) uygulaması, Türkiye ve Dünya gündemini, ilgi alanınıza giren konuları takip edebileceğiniz en iyi mecra diyebilirim.

Yapay Zeka (AI) desteği sunan tek haber okuma uygulaması olma özelliğini taşıyan Google News, Türkçe dil desteğiyle geliyor. Modern tasarımlı arayüzü üzerinden de haberleri takip etmek oldukça keyifli.

Google Haberler ve Hava Durumu uygulamasının yerini alan Google Haberler uygulaması, makine öğrenimi ile içerikleri güncelleyen tek haber uygulaması olmasıyla öne çıkıyor. Sizin için, Başlıklar, Favoriler ve Gazetelik bölümlerinden oluşan haber uygulaması ile çeşitli güvenilir yayıncılardan kaliteli içeriğe ulaşabiliyor, yeni kaynaklar keşfedebiliyorsunuz. Ana sayfada gün boyunca tazelenen sizin için önemli ve alakalı olan konular, yerel, ulusal ve dünya kategorisinde gösteriliyor. Başlıklar kısmında Türkiye, Dünya, İş, Teknoloji, Spor, Sağlık, Eğlence gibi farklı kategorilerde haberler, içerikler sıralanıyor. Özel olarak takip ettiğiniz konu, kaynak ve daha sonra okumak üzere kaydettiğiniz haberlere Favoriler’den erişiyorsunuz. Gazetelikte de kategorize edilmiş gazete ve dergilere ulaşıp, dilerseniz tek dokunuşla abone olabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Google News

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
125.1 MB DOSYA BOYUTU

Google'dan yapay zeka destekli haber uygulaması: Google News

Google News (Google Haberler) uygulaması, Türkiye ve Dünya gündeminden önemli başlıkları güvenilir kaynaklardan sunan haber uygulaması.

iOS platformunda diğer haber uygulamalarından farklı olarak içeriği yapay zeka, makine öğrenimi desteğiyle sunuyor. Önemli başlıkları ayrı yerde, favori kaynakları ayrı yerde, dergi ve gazeteleri ayrı yerde toparlayan modern tasarımlı harika bir haber uygulaması diyebilirim.

Google Haberler ve Hava Durumu uygulamasının modernize edilmiş, yapay zeka ile yenilenmiş sürümü diyebileceğim Google News Türkçe adıyla Google Haberler uygulaması, Sizin İçin, Başlıklar, Favoriler ve Gazetelik bölümlerinden oluşuyor. Sizin için sayfasında o anda en çok okunan 5 popüler haberle birlikte Google’ın ilginizi çekeceğini düşündüğü haberler listeleniyor. Özel bir konuda, ilgi alanıza giren haberleri takip etmek isterseniz Başlıklar sayfasına gidiyorsunuz. En çok takip ettiğiniz haber kaynakları, konular, kayıtlı haberleriniz Favoriler sayfasında toplanıyor. Gazetelikte de en başta popüler haber ve dergiler listelenirken, aşağıda kategorize edilmiş olarak görüyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft News

    Microsoft Haberler uygulaması güvenilir kaynaklardan son dakika haberlerini sunuyor.
  • Google Haberler ve Hava Durumu

    Google Haberler ve Hava Durumu ile Türkiye ve Dünya gündemi ve dilediğiniz ilin hava durum bilgisi tek dokunuş ötenizde.
  • Vodafone Ready News

    Ready News, hem kurumsal hem de bireysel haberlere erişebileceğiniz bir Android haber uygulaması.
  • Opera News: En Son TR Manşeti

    Opera News: En Son TR Manşeti, Türkiye'den ve dünya gündeminden çeşitli kaynaklarla birlikte bilgi almanızı sağlıyor.
  • Bundle

    Bundle haber uygulaması ile gündemi anlık takip edin. En iyi haber okuma uygulaması Bundle Android Google Play'de!
  • Circa News

    Bulunduğunuz her yerden Dünya gündemine ait gelişmeleri takip edebileceğiniz başarılı bir haber uygulaması.
  • Google Play Gazetelik

    Google tarafından geliştirilen Google Play Gazetelik, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir haber takip etme uygulamasıdır.
  • Google Currents

    Popüler dergilerin mobil versiyonları, Google arama motorunun yükselen haberleri, beğendiğiniz sitelerin RSS beslemeleri çevrimdışı okumanıza olanak verecek dergi görünümünde bir tasarımla Google Currents uygulamasında.