Google Photos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
5,766 TOPLAM İNDİRME

Google Photos başarılı bir fotoğraf galerisi uygulamasıdır

Google Photos kullanıcılara video ve fotoğraf saklama konusunda oldukça pratik bir çözüm sunan bir fotoğraf albümü uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Google Fotoğraflar uygulaması temel olarak bütün fotoğraf ve videolarınızı tek bir yere topluyor ve bu dosyaları kendi içerisinde otomatik olarak organize ederek derli toplu bir hale getiriyor. Bu syaede kullanıcılar aradıkları fotoğraf veya videolara çok daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabiliyor. Google Photos, Android cihazınızın dahili fotoğraf galerisine kuvvetli bir alternatif olarak öne çıkmakta.

Resmi bir Google uygulaması olan Fotoğraflar uygulaması kullanıcılara fotoğraf ve videoları arasında arama yapabilme imkanı veriyor. Konum, kişi veya nesnelere göre arama yapabiliyorsunuz ve özel olarak filtrelenmiş sonuçlara ulaşabiliyorsunuz. Eğer Android cihazınızda çok sayıda fotoğraf ve video depoluyorsanız bu özellike oldukça işinize yarayabiliyor.

Google Photos kullanıcılara bulut tabanlı fotoğraf ve video yedekleme desteği sunmakta. Yani Google Photos üzerinde sakladığınız fotoğrafları size özel bulut depolama alanında saklayabiliyorsunuz. 15 GB limite sahip olduğunuz bu depolama alanında fotoğraf ve videolarınız yüksek kalite ile saklanabiliyor ve bu dosyalara internet üzerinden hesap bilgilerinizle giriş yaparak herhangi bir cihaz aracılığıyla ulaşabiliyorsunuz. Uygulamanın bu özelliği kullanıcılara Android cihazlarında boş yer açma imkanı veriyor. Yedeklediğiniz dosyaları Android cihazınızdangüvenle silebiliyorsunuz.

Google Photos içerisinde fotoğraf ve video düzenleme araçlarına da yer veriyor. Bu araçlar sayesinde kendi montajladığınız filmler, hikayeler, fotoğraf kolajları, animasyonlar oluştuabiliyorsunuz. Dilerseniz fotoğraf filtreleri ile fotoğraflarınıza daha şık bir görünüm kazandırabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Google Photos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
892 TOPLAM İNDİRME
130 MB DOSYA BOYUTU

Google Photos mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf galerisi uygulamasıdır

Google Photos, mobil cihazlarınızda fotoğraflarınızı ve videolarınızı çok daha düzenli bir şekilde saklamanıza ve onlara daha hızlı şekilde ulaşmanıza yardımcı olan bir fotoğraf galerisi uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu resmi Google uygulaması bütün fotoğraflarınızı ve videolarınızı bir yerde toplarken onları otomatik olarak düzenliyor ve kolay erişilebilir hale getiriyor. Google Fotoğraflar'ı iOS'un dahili fotoğraf görüntüleme aracı olan Film Rulosu'ndan çok daha kullanışlı yapan özellikler mevcut. Bu özelliklerden ilki fotoğraf veya videolarınız arasında arama yapabilmenize imkan tanıması. Konum ve nesne tabanlı aramalar yapabilen uygulamada belli bir yerde çekildiğiniz fotoğrafları veya içerisinde belli şeylerin olduğu resimleri filtreleyebiliyorsunuz. Örnek olarak; İzmir'de çekildiğiniz fotoğrafları veya içerisinde kedi olan fotoğrafları arama bölümüne "İzmir" veya "kedi" yazarak aratabiliyorsunuz.

Google'ın Fotoğraflar adıyla yayınladığı bu uygulamayı Film Rulosu'ndan ayıran bir diğer özellik de fotoğraf ve videolarınızı düzenlemenize imkan vermesi. Google Photos ile fotoğraflarınıza çeşitli fotoğraf filtreleri ekleyebilir, kendi filmlerinizi yaratabilir, fotoğraf kolajları ve animasyonlar oluşturabilirsiniz.

Google Photos kullanıcılara 15 GB boyutunda bir bulut depolama alanı da sunuyor. Fotoğraf ve videolarınız orijinal kaliteleri korunarak bu alana otomatik olarak yedeklenebiliyor ve dilediğiniz cihaz üzerinden hesap bilgilerinizle giriş yaptığınızda görüntülenebiliyor ve cihaza kaydedilebiliyor. Bu özellik iOS cihazlarda oldukça işe yaramakta. iPhone ve iPad'lerde hafıza kartı desteği olmadığı için bulut depolama alanı oldukça işe yaramakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Cut Paste Photos

    Cut Paste Photos, fotoğraflarda yer alan kişilerin yüzlerini keserek farklı kişilerin yüzüne yapıştırmanızı sağlayan eğlenceli bir Android fotoğraf kesme yapıştırma uygulaması.
  • Free Sunset Photos & Wallpaper

    Free Sunset Photos & Wallpaper, içerisinde bir çok duvar kağıdı olarak kullanabileceğiniz gün batımı temalı fotoğraf bulunan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • WD Photos

    WD Photos ile depolama aygıtınıza istediğiniz her yerden erişin.
  • Ghosts In Your Photos

    Ghost In Your Photos, fotoğraflarımıza hayalet efektleri ekleyebileceğimiz ücretsiz bir uygulama.
  • Toolwiz Photos

    Toolwiz Photos uygulaması ile Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz.
  • Search Retrica Photos

    Search Retrica Photos, popüler fotoğraf uygulaması Retrica ile online olarak çekilen fotoğrafları arayarak bulma ve yeni fotoğrafları keşfetme gibi özellikleri bulunan yararlı ve son derece basit kullanıma sahip Android uygulamasıdır.
  • Amazon Photos

    Fotoğraflarınızı yedeklemek ve dilediğiniz gibi düzenlemek için Amazon Photos uygulamasını kullanabilirsiniz.