Google PhotoScan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
276 TOPLAM İNDİRME

Google PhotoScan, Android telefonunuzda ücretsiz kullanabileceğiniz en iyi fotoğraf tarama uygulamalarından biri.

Google PhotoScan, anılar albümünüzdeki fotoğrafları tarayarak Android telefonunuza kaliteli aktarmanızı sağlayan ücretsiz bir mobil uygulama. Kenar algılama, perspektif düzeltme, akıllı döndürme gibi özellikler sunan fotoğraf tarama uygulamasıyla aktarılan fotoğrafların parlamayan çok kaliteli fotoğraflar olduğunu söylemek isterim.

Google Fotoğraflar ile entegre çalışan fotoğraf tarama programı Google PhotoScan ile çocukluk döneminizi içine alan, ailenizle, sevdiklerinizle geçirdiğiniz anıları yansıtan kalın anı albümünün tamamını dijital ortama aktarabiliyorsunuz.

Anılar fotoğraflarınızı dijital ortama aktarmak için tek yapmanız gereken telefonunuzun kamerasını fotoğrafa tutmak ve beyaz noktalara yönlendirerek beklemek. Saniyeler içerisinde biten taramanın ardından fotoğrafınız otomatik düzeltilmiş olarak telefonunuza aktarılıyor. Dilerseniz Google Fotoğraflar ile yedekleyebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Google PhotoScan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Google PhotoScan, iPhone'unuzda ücretsiz kullanabileceğiniz fotoğraf tarama uygulaması.

Google PhotoScan, anılar albümünüzdeki fotoğrafları dijital ortama aktarmanızı sağlayan ücretsiz fotoğraf tarama uygulaması. Google Fotoğraflar uygulamasının yenilenmiş sürümü olarak karşımıza çıkan uygulamanın kenar algılama, perspektif düzeltme, akıllı döndürme özellikleri sayesinde eski fotoğraflarınızı kusursuzca telefonunuza aktarabiliyorsunuz.

Bazen çocuklu döneminiz veya sevdiklerinizle geçirdiğiniz anları yansıtan eski fotoğraflardan oluşan albümlere bakma ihtiyacı duyabilirsiniz. Her seferinde kalın albüm kitabını çıkartmak yorucu gelebilir veyahut koyduğunuz yeri hatırlayamayabilirsiniz. Bu noktada önerebileceğim kaliteli bir fotoğraf tarama programı PhotoScan.

Google Fotoğraflar ile entegre çalışan uygulamayla fotoğraf taraması yapmak oldukça basit. Telefonunuzu anı fotoğrafınıza tuttuğunuzda çıkan beyaz noktalarda bekleme yaparak saniyeler içerisinde anı albümünüzdeki fotoğrafı aktarabiliyorsunuz. Tarama sonrasında düzeltmeler otomatik olarak yapıldığından size sadece yedekleme, paylaşma kalıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Google Photos

    Google Photos başarılı bir fotoğraf galerisi uygulamasıdır
  • Storyboard

    Videolarınızı çizgi romana dönüştürüyor.
  • Snapseed

    Snapseed, Google tarafından geliştirilen ücretsiz profesyonel fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • Google Camera APK

    Google Camera APK ile android telefonda en iyi kamera uygulamasını deneyimleyebilirsiniz.
  • Google Play Movies

    Google Play Filmler, Android telefonlar için film takip uygulamasıdır.
  • Google Street View

    Google Street View, dünyanın her yerine anında ulaşarak görüntülerine bakabileceğiniz Google'ın resmi Android harita uygulaması.
  • Google Kamera APK

    Google Camera APK indirin, Android telefonunuz için gelişmiş kamera uygulamasına sahip olun.