Google Play Developer Console

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
726 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

Google Play Developer Console ile uygulamalarınızın kaç kişiye eriştirğini, hangi ülkelerde indirildiğini kolayca öğrenebilirsiniz.

Google Play Developer Console, Google'ın Android uygulama geliştircilerine özel olarak hazırladığı bir geliştirici uygulamasıdır. Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde çalışan uygulama ile geliştiricisi olduğunuz uygulamarın takibatını yapabilirsiniz.

Google'ın geliştiricilere özel olarak yayına sürdüğü Google Play Developer Console ile geliştiricisi olduğunuz uygulamaların takibini yapabilir ve istatistiklerine kolayca erişebilirsiniz. Uygulama ile geliştirici konsoluna direkt olarak bağlanabilir ve verileri anlık olarak görüntüleyebilirsiniz. Uygulamanızın performansını ölçebilir, yapılan yorumlara geri dönüş sağlayabilir, istatistikleri görüntüleyebilir ve daha pek çok veriye kısa yoldan ulaşabilirsiniz. Anlık bildirimler ile de uygulamanızda olan olaylardan anlık haberiniz olacak. Her Android geliştircisinin telefonunda mutlaka olması gereken bir uygulama olduğu söylenebilir.

Google Play Developer Console uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Play (APK)

    Google Play Store Android uygulama mağazasıdır. Google Play Mağazası, Android oyunları, uygulamaları, filmler, kitaplar içermektedir.
  • Developer Browser

    Developer Browser, tüm Android kullanıcılarına hitap etmesine rağmen özellikle geliştiriciler için geliştirilen başarılı ve ücretsiz bir Android tarayıcı uygulaması.
  • Google Opinion Rewards

    Google Opinion Rewards (Google Ödüllü Anketler), Google tarafından hazırlanan ve tamamladığınız anketlere göre Google Play kredileri kazanabileceğiniz bir Android uygulamasıdır.
  • MoboMarket Lite

    MoboMarket Lite uygulaması, Google Play'e alternatif olarak kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama marketi.
  • APK Downloader Extension

    APK Downloader Extension, Google Play üzerinden APK dosyası indirebileceğiniz bir Android uygulamasıdır.
  • AppZapp - Top Apps & Sales

    AppZapp - Top Apps & Sales ile Google Play üzerindeki fırsatlardan haberdar olabilirsiniz
  • TapTap APK

    TapTap APK, Google Play Store'da yer almayan Android oyunları indirip oynayabileyeceğiniz bir platformdur.
  • Huawei AppGallery (APK)

    Huawei AppGallery (APK İndir): Google Play Store alternatifi uygulama mağazası